Κλειστά τμήματα Κ. Παλαιολόγου και Ρηγαίνης στη Λευκωσία βράδυ Πέμπτης

Κλειστές, για την οδική κυκλοφορία, η οδός Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, από τον κυκλικό κόμβο (ΟΧΙ) μέχρι την Πλατεία Ελευθερίας και η οδός Ρηγαίνης από τη συμβολή της με την Πλατεία Ελευθερίας μέχρι τη συμβολή με την οδό Βασίλειου Βουλγαροκτόνου από τις 18.00 της Πέμπτης μέχρι τις 6:00 το πρωί της Παρασκευής 7 Φεβρουαρίου, επειδή θα εκτελούνται διορθωτικές εργασίες, ανακοίνωσε ο Δήμος Λευκωσίας.

Στην ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας, διευκρινίζεται ότι η κατεύθυνση των οχημάτων προς την οδό Βασίλειου Βουλγαροκτόνου θα πραγματοποιείται από την Πλατεία Σολωμού και επισημαίνεται ότι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις γίνονται για την εξυπηρέτηση των κατοίκων, εργαζομένων και διερχομένων και παρακαλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί να ακολουθούν τις σημάνσεις σχετικά με τις παρακάμψεις.

Ο Δήμος Λευκωσίας συμπληρώνει πως κατανοεί τη δυσκολία και ταλαιπωρία που θα προκληθεί και προσβλέπει στη συνεργασία του κοινού για γρηγορότερη και καλύτερη εκτέλεση των εργασιών προς όφελος των περιοχών.  

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Αβάσιμες και παραπλανητικές χαρακτήρισε τις δηλώσεις εκπροσώπου συντεχνίας το ΔΣ της ΑΗΚ
Βλέπει μία πιθανή κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία ο Πούτιν μόλις επιτευχθούν οι συμφωνίες
Πιστεύει πως θα καταφέρουν να «αποκρούσουν» τις διώξεις σφετεριστών ο Τατάρ-Νέοι ισχυρισμοί περί «τρομοκρατίας»
ΒΙΝΤΕΟ: Κινητοποίηση καταδίκης έξω από το fan club της Ομόνοιας στη Λακατάμια
Μαραθώνια επικοινωνία Τραμπ με Πούτιν-Έκανε λόγο για «ειλικρινή και χρήσιμη» συνομιλία ο Ρώσος Προέδρος
Ετοιμάζεται εγχειρίδιο καλής πρακτικής για ΜΜΕ με λεξιλόγιο για χρόνιες παθήσεις
Σε εφαρμογή η διαλειτουργικότητα του «Ψηφιακού Πολίτη» και του «Gov.gr Wallet»
Αντεξέταση ανακριτή στην δίκη του Αϊκούτ-Ερωτήματα υπεράσπισης για κυπριακές εταιρείες που συνδέονται με κατηγορούμενο
Βλέπει πρώτα Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ η Ολγκίν-Την ερχόμενη Δευτέρα η συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη
Ασυνεννοησία μεταξύ αρμόδιων υπηρεσιών, Δήμων και Βάσεων για τις δειγματοληψίες στο Lady’s Mile