Παράξενος τραυματισμός-Δυο γυναίκες έπεσαν από εν κινήσει κάμπριο όχημα στη Λεμεσό

Στο νοσοκομείο αντί στο ξενοδοχείο τους κατέληξαν 45χρονη και 44χρονη τα ξημερώματα της Δευτέρας, οι οποίες έπεσαν στο έδαφος από το εν κινήσει όχημα που τις μετέφερε.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο γυναίκες δεν κάθονταν κανονικά στα καθίσματα του αυτοκινήτου τύπου κάμπριο, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή, σε κάποιο απότομο ελιγμό του οδηγού, να πέσουν από αυτό. Το όχημα κινείτο στη διασταύρωση Φραγκλίνου Ρούσβελτ με Αβάνας στις 3:40 το πρωί.

Ακολούθως, από το όχημα αποβιβάστηκαν οι δυο άλλες γυναίκες, 30 και 35 χρόνων, ενώ ο οδηγός, που προσφέρθηκε να τις μεταφέρει στο ξενοδοχείο τους, φέρεται να εγκατέλειψε τη σκηνή.

Η 44χρονη και η 45χρονη μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, φέροντας κρανιοεγκεφαλική κάκωση, εκδορές και μώλωπες και κρατήθηκαν για νοσηλεία. Η κατάσταση τους, ωστόσο, δεν εμπνέει ανησυχία.

Στο πλαίσιο των εξετάσεων εξασφαλίστηκαν τα στοιχεία του οδηγού, ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας και εναντίον του διερευνάται υπόθεση αλόγιστης και επικίνδυνης οδήγησης, μεταφορά επιβατών σε μη στερεά καθίσματα και εγκατάλειψης σκηνής δυστυχήματος.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Μάχη για τη ζωή δίνει 27χρονος μετά από τροχαίο-Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση
Όταν το κράτος τροφοδοτεί τον κύκλο της σιωπής, μεγαλώνει ο κύκλος της βίας
Πυρά Σπάβο σε Αστυνομία και Εισαγγελία για τις δύο καταδίκες από το ΕΔΑΔ-«Παραβίασαν τα δικαιώματα των θυμάτων»
Διαχειρίσιμη φωτιά στην Πάφο, κατέκαψε ενάμιση τετραγωνικό χιλιόμετρο-Ενδεχομένως να ξεκίνησε από τον δρόμο
Χειροπέδες σε δεσμοφύλακα για την υπόθεση του βαρυποινίτη και των επιχειρηματιών-Οδηγείται ενώπιον Δικαστήριου
Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στην Πάφο-Δεν κινδυνεύουν οικίες, μάχη με το χρόνο για οριοθέτησή της
Στήθηκε κέντρο ελέγχου για τη φωτιά στην Πάφο-Στη μάχη οκτώ πτητικά μέσα
Ζητά αναδιαμόρφωση διαδικασιών μετά την απόφαση του ΕΔΑΔ ο Δικηγορικός Σύλλογος-Εκφράζει έντονο προβληματισμό
Τραγωδία στα κατεχόμενα-Νεκρό τετράχρονο αγοράκι σε πισίνα
Επανήλθε με σφοδρότητα το ΑΚΕΛ, κατηγορεί ΠτΔ και Αννίτα για προστασία Αγγελίδη-«Έπρεπε να ήταν προ πολλού σπίτι του»