Υπό επταήμερη κράτηση ο 24χρονος για την απόπειρα φόνου στον Κόρνο

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης για επτά ημέρες εναντίον άνδρα ηλικίας 24 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου εναντίον 30χρονου στον Κόρνο, που διενεργήθηκε στις 9 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άνδρας, μόνιμος κάτοικος Λευκωσίας, συνελήφθη χθες το απόγευμα, δυνάμει δικαστικού εντάλματος που εκκρεμούσε εναντίον του.

Σήμερα ο 24χρονος παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για επτά ημέρες.

Σημειώνεται ότι για την ίδια υπόθεση τελούν ήδη υπό κράτηση τρία πρόσωπα, ένα 25 και δύο 24 ετών.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 2 το μεσημέρι της 9ης Ιανουαρίου, ο 30χρονος μετέβη σε περιοχή του χωριού Κόρνος, με σκοπό να συναντηθεί με άγνωστα του πρόσωπα, για την αγοραπωλησία ενός αυτοκινήτου.

Στη περιοχή προσέγγισε τον 30χρονο, αυτοκίνητο, από το οποίο εξήλθαν τέσσερις άντρες, δύο εκ των οποίων φέρονται να είχαν στην κατοχή τους πιστόλι.

Ο 30χρονος ξεκίνησε το αυτοκίνητό του για να διαφύγει και στην προσπάθειά του, δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο χέρι και την ωμοπλάτη, ενώ οδηγώντας μετέβη σε κλινική στη Λεμεσό.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Αντεξέταση ανακριτή στην δίκη του Αϊκούτ-Ερωτήματα υπεράσπισης για κυπριακές εταιρείες που συνδέονται με κατηγορούμενο
Χειροπέδες σε 23χρονο και 40χρονο για τα επεισόδια στο fan club της Ομόνοιας στη Λακατάμια
Χρηματικές ποινές 600 ευρώ στη 44χρονη που εξύβρισε αστυνομικούς στο Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ
Παραπέμφθηκαν σε δίκη οι δύο ύποπτοι για απόπειρα φόνου και ληστεία
Βίντεο από την επιδρομή κουκουλοφόρων στο οίκημα της Ομόνοιας-«Απρόκλητη δολοφονική επίθεση από ΑΠΟΕΛίστες»
Ζητά έκτιση ποινής στις Βάσεις ο Κότας για το φόνο Κωνσταντίνιδη-Δεν θέλει να πάει Κεντρικές, την Τρίτη η απόφαση
Πυρκαγιά σε ξύλινη οροφή οικίας στο Τσέρι-Δεν υπάρχουν παγιδευμένα άτομα
Καταγγελία από επιτηρητή του ΓΣΠ ότι δέχθηκε επίθεση και κτυπήθηκε στο πρόσωπο
Τον ανέκοψαν για έλεγχο, παρουσιάστηκε σαν... άλλος και κυκλοφορούσε με διαρρηκτικά εργαλεία
Συνελήφθη 38χρονος που εντοπίστηκαν στην οικία του ναρκωτικά και όπλα paintball