Νέα αναβολή στη δίκη Γιαννάκη-Σε συνεννόηση Κατηγορούσα Αρχή και υπεράσπιση για σύμπτυξη της διαδικασίας

Αναβλήθηκε εκ νέου η εκδίκαση της υπόθεσης του τέως Επιτρόπου Εθελοντισμού, Γιάννη Γιαννάκη, με το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας να επαναορίζει νέα δικάσιμο στις 14 Φεβρουαρίου του 2025.

Συγκεκριμένα, ο συνήγορος υπεράσπισης του Γιαννάκη Γιαννάκη, Θανάσης Κορφιώτης, ζήτησε ολιγοήμερη αναβολή της υπόθεσης, αφού όπως είπε γίνεται μια προσπάθεια τόσο από πλευράς του, όσο και από την πλευρά της κατηγορούσας Αρχής, ώστε να συμπτυχθεί ο χρόνος εκδίκασης της υπόθεσης και να εξοικονομηθεί «πολύτιμος» δικαστικός χρόνος.

Ο κ. Κορφιώτης είπε στο Δικαστήριο πως μέσα από τις συζητήσεις με την άλλη πλευρά φαίνεται να υπάρχουν καλές πιθανότητες, για να επιτευχθεί συμφωνία.

Το αίτημα της αναβολής έγινε δεκτό από το Δικαστήριο, το οποίο όρισε την επόμενη δικάσιμο στις 10:30 της 14ης Φεβρουαρίου. 

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Γιαννάκη αιτήθηκε σε προηγούμενη διαδικασία να εξαιρεθεί η Δικαστής, Νικόλ Γρηγορίου, από τη διαδικασία, επικαλούμενος λόγους μεροληψίας, με τη δικαστή τελικά να απορρίπτει το αίτημά του.

Ο τέως Επίτροπος Εθελοντισμού αντιμετωπίζει συνολικά οκτώ κατηγορίες που αφορούν πλαστογραφία και διακίνηση πλαστού εγγράφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Νωρίτερα η επιστροφή στα έδρανα-Έκτακτη συνεδρία τριών Επιτροπών για τη φονική πυρκαγιά
«Αντιπροσωπείες αυτοκινήτων» στα κατεχόμενα καταγγέλλουν επιθέσεις από Τουρκική μαφία
Έφταναν τα 20-30 μέτρα ύψος οι φλόγες της φονικής πυρκαγιάς-«Μιλάμε για μέχρι 1,200 βαθμούς Κελσίου»
Εξέδιδαν γυναίκα τρία πρόσωπα σε Κύπρο, Βουλγαρία και Γερμανία-Απορρίφθηκε αίτημα αποφυλάκισης
Απαντά στις καταγγελίες Πρωτοπαπά ο Λογγίνος-«Υπήρχαν υδροφόρες και υδροστόμια με νερό»
Έσβησε η φωτιά στη Λόφου και άναψε η φλόγα της αλληλεγγύης-«Ζήσαμε κάτι πραγματικά συγκινητικό»
Μέχρι την Τετάρτη η καταγραφή ζημιών από την φονική πυρκαγιά-Κάλεσμα Επαρχιακή Διοίκησης σε πυρόπληκτους
Με δύο προτάσεις για στήριξη των γεωργών και παραγωγών στο Υπουργικό η Παναγιώτου-Τι προνοούν
Δεν κατάφερε να αποδείξει ότι οι μέθοδοι διάγνωσης στην Κύπρο υστερούν η πλευράς Αϊκούτ-Το σκεπτικό του Δικαστηρίου
«Με το διπλοκάμπινο και τα παιδιά που ήρθαν σώσαμε πολλά σπίτια»-Στο Σούνι-Ζανατζιά το μεγαλύτερο πλήγμα