Δύο τροχαία στον αυτοκινητόδρομο-Εννέα άτομα στο νοσοκομείο

Προσοχή συνέστησε η Αστυνομία στους διερχόμενους οδηγούς στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, στο ύψος της περιοχής Γερμασόγειας, όπου γύρω στις 6.30 το βράδυ της Τετάρτης σημειώθηκαν δύο οδικές συγκρούσεις, με αποτέλεσμα να επηρεαστεί η κυκλοφορία και στις δύο κατευθύνσεις του δρόμου, αφού έκλεισε η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας στην κατεύθυνση προς Λευκωσία και η δεξιά λωρίδα στην κατεύθυνση προς Λεμεσό.

Η πρώτη σύγκρουση σημειώθηκε στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, μεταξύ έξι διερχόμενων οχημάτων. Τρία από τα οχήματα έχουν ήδη μετακινηθεί εκτός του δρόμου, ενώ άλλα τρία οχήματα παραμένουν εντός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας, η οποία είναι κλειστή για την κυκλοφορία.

Οκτώ πρόσωπα που επέβαιναν στα έξι οχήματα μεταφέρονται με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για να τύχουν ιατρικών εξετάσεων, ώστε να διαφανεί εάν έχουν τραυματιστεί.

Την ίδια ώρα, στην αντίθετη κατεύθυνση, προς Λεμεσό, διερχόμενο όχημα έχει ανατραπεί και ακινητοποιηθεί στη δεξιά λωρίδα του δρόμου, η οποία είναι κλειστή για την κυκλοφορία.

Ο οδηγός του οχήματος έχει παραληφθεί από πλήρωμα ασθενοφόρου για μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, για να τύχει ιατρικών εξετάσεων ώστε να διαφανεί κατά πόσον έχει τραυματιστεί.

Η Αστυνομία ανακοίνωσε γύρω στις 8:30 το βράδυ πως δόθηκαν στην κυκλοφορία τα δύο τμήματα του αυτοκινητόδρομου. Όπως ανέφερε, στα σημεία των δυο συγκρούσεων έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για παροχή βοήθειας, εξετάσεις και ρύθμιση της κυκλοφορίας. Γύρω στις 8.15 το βράδυ, τα δύο τμήματα του αυτοκινητοδρόμου δόθηκαν στην κυκλοφορία, η οποία αυτή την ώρα συνεχίζει κανονικά.

Δειτε Επισης

Αντιδρούν οι συντεχνίες της Αστυνομίας σχετικά με τα βίντεο της σύλληψης του 17χρονου
Ως σταθμό για τους δικαιούχους δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας χαρακτηρίζει τη γνωμοδότηση του Ανωτάτου η Νομική
Απαντούν από κοινού Υπ. Δικαιοσύνης και Υφ. Μετανάστευσης στην Ελεγκτική-«Θα πρέπει να αναδειχθεί η τεράστια προσπάθεια»
Μάχη με αναζωπυρώσεις σε πυρκαγιά στην Ποταμιού-Δεν κινδυνεύει κατοικημένη περιοχή
Διευκρινίσεις Υπ. Δικαιοσύνης «προς αποκατάσταση αλήθειας» για νομοσχέδιο περί Σχέσεων Γονέων-Τέκνων
Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα μετά από τροχαίο ατύχημα μεταξύ μοτοσικλετών και οχήματος (pic)
Το Ανώτατο Συνταγματικό απέρριψε έφεση της ΚΟΕΑΣ σε υπόθεση μη καταβολής κοινωνικών ασφαλίσεων
Ζήτησε τη σύλληψης της μητέρας του Θανάση η πλευρά Σταυριανού-Επιμένει πως αυτοκτόνησε, θέλει νέα θανατική ανάκριση
Απορριπτική απόφαση από Διοικητικό για αναστολή αποφάσεων Υπουργικού Συμβουλίου
Ανατράπηκε φορτηγό σε πλαγιά στην Πάφο-Τραυματίστηκε ελαφρά ένα πρόσωπο