Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα μετά από το τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο-Σοβαρά ο ένας

Δύο πρόσωπα τραυματίστηκαν μετά από τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, παρά το Ζυγιστικό Σταθμό Λατσιών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τις 16:00 κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, δύο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των δύο οδηγών. Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τους τραυματίες στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου ο ένας οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ ο δεύτερο σοβαρά.

Λόγω της σύγκρουσης είχαν κλείσει για λίγη ώρα οι δύο λωρίδες στον αυτοκινητόδρομο, ωστόσο αφού μετακινήθηκαν τα οχήματα, δόθηκαν στην κυκλοφορία. Η τελευταία ενημέρωση από την Αστυνομία ανέφερε ότι στην περιοχή συνεχίζει να επικρατεί τροχαία κίνηση και οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δόθηκαν στη κυκλοφορία οι δύο λωρίδες στον αυτοκινητόδρομο που έκλεισαν λόγω τροχαίου

Δειτε Επισης

Στους 68 έφτασαν οι νεκροί από τις φονικές πλημμύρες στο Τέξας-Αδιανόητες εικόνες καταστροφής
Καταζητείται ο 35χρονος Κυριάκος Σάββας για ληστεία, εκβίαση και πρόκληση σωματικής βλάβης (pics)
Χειροπέδες σε δύο για υπόθεση εμπορίας με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση-Αναγνωρίστηκε το 23χρονο θύμα
Νέα κίτρινη προειδοποίηση από τη Μετεωρολογική-Θα φτάσει τους 41 βαθμούς ο υδράργυρος
Μάχη με το χρόνο δίνουν οι διασώστες μετά τις πλημμύρες στο Τέξας-Νεκρά 15 παιδιά
Σκηνές πανικού σε αεροσκάφος της Ryanair-Επιβάτες πηδούν από τα φτερά, 18 τραυματίες
Προσβασιμότητα για λίγους-Τα καθημερινά εμπόδια των ατόμων με αναπηρίες στους χώρους εστίασης
Νέα διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τη δολοφονία του Θανάση-«Δεν ήταν το μόνο θύμα συγκάλυψης και διαφθοράς»
Επανήλθαν οι Οικολόγοι, ζητούν παραίτηση ή παύση Αγγελίδη-«Πρέπει να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη»
Τους ζήτησαν να φύγουν από νυχτερινό κέντρο και τους επιτέθηκαν ληστεύοντάς τους-Χειροπέδες σε 46χρονο