Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα μετά από το τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο-Σοβαρά ο ένας

Δύο πρόσωπα τραυματίστηκαν μετά από τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, παρά το Ζυγιστικό Σταθμό Λατσιών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τις 16:00 κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, δύο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των δύο οδηγών. Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τους τραυματίες στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου ο ένας οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ ο δεύτερο σοβαρά.

Λόγω της σύγκρουσης είχαν κλείσει για λίγη ώρα οι δύο λωρίδες στον αυτοκινητόδρομο, ωστόσο αφού μετακινήθηκαν τα οχήματα, δόθηκαν στην κυκλοφορία. Η τελευταία ενημέρωση από την Αστυνομία ανέφερε ότι στην περιοχή συνεχίζει να επικρατεί τροχαία κίνηση και οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δόθηκαν στη κυκλοφορία οι δύο λωρίδες στον αυτοκινητόδρομο που έκλεισαν λόγω τροχαίου

Δειτε Επισης

Μικρή δασική πυρκαγιά στην κοινότητα Ίνειας
Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στην περιοχή Λίμνης της Πόλης Χρυσοχούς
Υπό οκταήμερη κράτηση ο 31χρονος για τα 120 κιλά ναρκωτικών-Ψάχνουν και άλλα πρόσωπα που εμπλέκονται
Πωλούσαν απαγορευμένες ουσίες σε κατάστημα στη Λευκωσία και εντοπίστηκαν κατά τον έλεγχο
Καταγγελίες Δημάρχου Ακάμα-«Επαναλαμβανόμενες και καθόλου τυχαίες οι πυρκαγιές»
Παραπέμφθηκαν σε δίκη για εμπορία προσώπων οι τρεις συλληφθέντες-Τους άφησαν ελεύθερους
Χάθηκαν τα ίχνη του 30χρονου Βασίλη από τη Λευκωσία (pic)
Έκκληση της Αστυνομίας προς τους οδηγούς να είναι προσεκτικοί στους δρόμους
Πιάστηκε να οδηγεί με ταχύτητα 195 χιλιομέτρων στον αυτοκινητόδρομο δεκαοκτάχρονος
Οδηγός και ένα παιδί εγκλωβίστηκαν σε όχημα μετά από τροχαίο-Επενέβη η Πυροσβεστική