Νεκρός εντοπίστηκε 36χρονος σε ανοιχτό χώρο στη Μέσα Γειτονιά

Νεκρός εντοπίστηκε νεαρός το βράδυ της Δευτέρας, σε ανοιχτή περιοχή στη Λεμεσό, με την Αστυνομία να διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 9:00 λήφθηκε κλήση για εντοπισμό άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του, σε ανοιχτό χώρο στη Μέσα Γειτονιά στη Λεμεσό.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, καθώς και ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον άνδρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του. Από τις εξετάσεις των Αρχών διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για άνδρα 36 ετών.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να διακριβωθούν από τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 36χρονου, που θα πραγματοποιηθεί σε κατοπινό στάδιο, από την Επικεφαλής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, Αγγελική Παπέττα και τον ιατροδικαστή, Ορθόδοξο Ορθοδόξου.

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου.

Δειτε Επισης

Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στην Πάφο-Δεν κινδυνεύουν οικίες, μάχη με το χρόνο για οριοθέτησή της
Στήθηκε κέντρο ελέγχου για τη φωτιά στην Πάφο-Στη μάχη οκτώ πτητικά μέσα
Ζητά αναδιαμόρφωση διαδικασιών μετά την απόφαση του ΕΔΑΔ ο Δικηγορικός Σύλλογος-Εκφράζει έντονο προβληματισμό
Τραγωδία στα κατεχόμενα-Νεκρό τετράχρονο αγοράκι σε πισίνα
Επανήλθε με σφοδρότητα το ΑΚΕΛ, κατηγορεί ΠτΔ και Αννίτα για προστασία Αγγελίδη-«Έπρεπε να ήταν προ πολλού σπίτι του»
Εξαπάτησαν 62χρονη για δήθεν απλήρωτο εξώδικο-Της απέσπασαν χιλιάδες ευρώ
Μέτωπα πυρκαγιών σε Πάφο και Λεμεσό-Επιχειρούν από ξηράς και αέρος οι δυνάμεις πυρόσβεσης
Στο μικροσκόπιο της Βουλής η απόφαση του ΕΔΑΔ-«Η Νομική Υπηρεσία δεν αντιλήφθηκε τη σοβαρότητα της απόφασης»
Μαζική η διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για την απόφαση του ΕΔΑΔ-Συμμετέχουν 16 οργανώσεις
Σείεται η Νομική Υπηρεσία μετά την καταδίκη του ΕΔΑΔ-Επιμένουν κόμματα και βουλευτές για παραίτηση Αγγελίδη