Διάρρηξαν οικία στην Πάφο και άρπαξαν τιμαλφή-Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα

Στη σύλληψη δύο προσώπων, ηλικίας 37 και 34 ετών, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας στην Πάφο, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διάρρηξης κατοικίας και κλοπής. Τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν στην κατοχή των υπόπτων, περιουσία που είχε κλαπεί από κατοικία, μετά από διάρρηξη της.

Οι 37χρονος και 34χρονος ανακόπηκαν για έλεγχο από μέλη του ΟΠΕ Πάφου, γύρω στις 7.15 χθες το βράδυ, σε περιοχή στην Πάφο, όπου διακινούνταν με αυτοκίνητο. Κατά τον έλεγχο ανευρέθηκαν στην κατοχή τους, διάφορα κοσμήματα, όπως δακτυλίδια, σκουλαρίκια, και ρολόγια, για την κατοχή των οποίων οι δύο ύποπτοι δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις, με αποτέλεσμα τα μέλη της Αστυνομίας να προχωρήσουν στη σύλληψη τους, για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Αργότερα, γύρω στις 9.00 το βράδυ της Κυριακής, ζεύγος τουριστών, κατήγγειλαν στον Αστυνομικό Σταθμό Πέγειας, τη διάρρηξη της κατοικίας όπου διαμένουν στην περιοχή Πέγειας. Σύμφωνα με την καταγγελία, η διάρρηξη διαπράχθηκε το απόγευμα της Κυριακής και από την κατοικία κλάπηκαν χρυσαφένια κοσμήματα και ρολόγια.

Στους δύο παραπονούμενους, υποδείχθηκαν τα κοσμήματα που είχαν ανευρεθεί στην κατοχή των δύο υπόπτων και αυτοί τα αναγνώρισαν ως την περιουσία τους που είχε κλαπεί κατά τη διάρρηξη της κατοικίας τους.

Εναντίον του 37χρονου και του 34χρονου εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων αυτοί συνελήφθησαν, για τους σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης διάρρηξης κατοικίας και κλοπής. Αυτοί τέθηκαν υπό κράτηση, με τον Αστυνομικό Σταθμό Πέγειας να συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τελεσίγραφο Ισραήλ σε Χαμάς-Ή δέχεται την πρόταση των ΗΠΑ για τη Γάζα ή θα εξοντωθεί
Το Αν. Δικαστήριο ΗΠΑ δίνει προσωρινά στην κυβέρνηση άδεια να ανακαλέσει νομικό καθεστώς 500.000 μεταναστών
Κατηγορούν τον Τατάρ για ψέματα στα κατεχόμενα-Δάκρυσε επειδή θυμήθηκε τα γεγονότα... λάθος
Εκτός στόχων στις εκπομπές αερίου του θερμοκηπίου η Κύπρος-Η μη ευελιξία των ΑΠΕ επιλύεται με την αποθήκευση
Εξαρθρώθηκε συμμορία στην Ελλάδα-Μιλούσαν συνθηματικά, «άνοιγαν» ΑΤΜ με τροχό και έβγαλαν 480.000 ευρώ
Γέννησε στην τουαλέτα νοσοκομείου ενώ περίμενε να την εξετάσει γιατρός
Δημιουργία νέου βιομηχανικού λιμανιού στο Βασιλικό σχεδιάζει η Αρχή Λιμένων
Αιμοδοσία εις μνήμην των ηρώων της Άσσιας-«Αυτή η προσφορά ζωής είναι η πιο δυνατή απάντηση στη σκληρότητα και τον πόνο»
Αμετακίνητη εμφανίζεται η τουρκική πλευρά στη συζήτηση για τα Μέτρα Οικόμησης Εμπιστοσύνης
Έκλεισαν την Μονή Σινά ως ένδειξη πένθους οι μοναχοί-Επιθυμούν να αποσυρθούν στη σιωπή