Ανησυχία για ενδεχόμενες ατασθαλίες στο Τμήμα Δασών εκφράζει το Βολτ Κύπρου

Την ανησυχία του για ενδεχόμενες ατασθαλίες ενόψει της έναρξης πειθαρχικής διαδικασίας εναντίον τριών εργαζομένων του Τμήματος Δασών από την ΕΔΥ σε σχέση με την αγορά υπηρεσιών για δασοπυρόσβεση με εναέρια μέσα, εκφράζει το Βολτ Κύπρου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοινωση του κόμματος, «δυστυχώς, παρά τις διαβεβαιώσεις που έδωσε η Υπουργός ενώπιον της Επιτροπής Περιβάλλοντος για διαφάνεια και απόδοση ευθυνών, η πειθαρχική έρευνα παραμένει “εμπιστευτική”, έστω κι αν το δημόσιο συμφέρον επιτάσσει διαφάνεια, αφού εν τω μεταξύ η ΕΔΥ προχώρησε στο νέο Διευθυντή του Τμήματος Δασών».

«Καλούμε την κ. Μαρία Παναγιώτου να προχωρήσει σε άμεση διερεύνηση όλων των καταγγελιών που βρίσκονται ενώπιον της και να ενημερώσει τον φορολογούμενο πολίτη για τη διαχείριση που τυγχάνουν οι προϋπολογισμοί. Το Τμήμα Δασών αλλά και το Υπουργείο της έχουν ευθύνη για την προστασία του περιβάλλοντος, την αειφορία και ευημερία του τόπου μας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Στους 39 βαθμούς η θερμοκρασία σήμερα-Σταθερά στα ύψη μέχρι και την Τρίτη
Οι Παγκύπριες Εξετάσεις φανέρωσαν ξανά το πρόβλημα της υπέρογκης ύλης-Καλείται να βρει λύσεις το ΥΠΑΝ
ΥΠΕΣ: Η Κυβέρνηση στηρίζει με δράσεις τον αγροτικό κόσμο
Σε συμμετοχή όλων για επίλυση του υδατικού καλεί η Παναγιώτου
Πρωτοβουλία για ασφάλεια των παιδιών στο διαδίκτυο συνυπέγραψε η Κύπρος
Άρνηση του ψευδοκράτους να δώσει άδεια στο Δήμο Αμμοχώστου για τους εορτασμούς του κατακλυσμού
Γλίτωσαν την ευθανασία οι σκύλοι που επιτέθηκαν σε γυναίκα και παιδιά στη Λεμεσό-Υπό την προστασία φιλοζωικής οργάνωσης
Δωρεάν στάθμευση και Wi-Fi στις παραλίες στον Δήμο Παραλιμνίου–Δερύνειας για τον Κατακλυσμό
Λειτουργούν παραλιακό εστιατόριο στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου
«Απέρριψαν αίτημα γονιών για παραμονή παιδιού στην Προδημοτική»-Καταγγελία από σύνδεσμο για ΔΕΠΥ