Συνολικά 33 τόνους βοήθειας παρέδωσε στον Λίβανο η Κύπρος σε συνεργασία με την Γαλλία

Η Κυπριακή Δημοκρατία, σε συνεργασία με την κυβέρνηση της Γαλλίας, στο πλαίσιο της κοινής δέσμευσής τους για παροχή βοήθειας προς τις Ένοπλες Δυνάμεις του Λιβάνου, παρέδωσε σήμερα Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2025, συνολικά 33 τόνους προμηθειών και ειδών διοικητικής μέριμνας προς τις Ένοπλες Δυνάμεις του Λιβάνου.

Το φορτίο παραδόθηκε στις Ένοπλες Δυνάμεις του Λιβάνου, τις οποίες εκπροσώπησε ο Διευθυντής Διοικητικής Μέριμνας Ταξίαρχος Tony Abboud, σε σύντομη τελετή που πραγματοποιήθηκε το πρωί στο λιμάνι της Βηρυτού, στην παρουσία των Πρέσβεων Κύπρου και Γαλλίας. 

Η Κυπριακή Δημοκρατία εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τη Γαλλία για τη συνεργασία και την παροχή των μέσων για μεταφορά του υλικού, και τονίζει για ακόμη μια φορά τη δέσμευσή της στην υποστήριξη του Λιβάνου και του λαού του με όλες τις δυνατότητές της.

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί του Τζόκερ για τα 13,8 εκατ. ευρώ
Μεταλλίο Εξαίρετης Προσφοράς στη Μαρίζα Κωχ-«Πρωτοστάτης στην προσπάθεια για διεθνοποίηση του Κυπριακού»
Επιστροφή του καιρού στα 40αρια-Νέα κίτρινη προειδοποίηση
Έκλεισε για σήμερα η μεγάλη δεξαμενή του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Λευκωσίας
Αντικατοχική εκδήλωση στο οδόφραγμα Λήδρας από το Παγκύπριο Κίνημα Ελευθερίας
ΒΙΝΤΕΟ: «Η Ζωή Επιμένει»-Ταινία Μικρού μήκους για την Πράσινη Γραμμή
Οι πρώτες εβδομάδες μετά την τουρκική εισβολή και οι αιχμάλωτοι που δεν επέστρεψαν ποτέ
Πλήθος κόσμου από Κύπρο και Ελλάδα τίμησε τους πεσόντες της εισβολής στον Τύμβο Μακεδονίτισσας
Θύματα του χάους στο Κυπριακό οι αγνοούμενοι-Η σύγχρονη αρχαία τραγωδία
Δήμος Μόρφου: Δεν παραιτούμαστε από το όραμα της επιστροφής, της απελευθέρωσης και της επανένωσης