Πήδηξαν από ένα τρένο για να σωθούν από τη φωτιά και τους πάτησε άλλο

Ένδεκα άνθρωποι που πήδηξαν από τρένο όταν σήμανε συναγερμός για πυρκαγιά σκοτώθηκαν από αμαξοστοιχία που κινούνταν προς την αντίθετη κατεύθυνση, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές του κρατιδίου Μαχαράστρα στην κεντρική Ινδία.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στην περιοχή Τζαλγκάον, σε απόσταση περίπου 400 χιλιομέτρων από τη Μουμπάι (σ.σ. γνωστή παλαιότερα ως Βομβάη).

Εκπρόσωπος των Ινδικών Σιδηροδρόμων εξήγησε ότι προκλήθηκε πανικός σε αμαξοστοιχία που εκτελούσε δρομολόγιο προς της Μουμπάι, όταν κάποιος σήμανε συναγερμό για πυρκαγιά σε βαγόνι. «Ορισμένοι επιβάτες πήδηξαν από το τρένο» στις ράγες και τότε «παρασύρθηκαν από άλλη αμαξοστοιχία που κινούνταν προς την αντίθετη κατεύθυνση», δήλωσε.

«Ένδεκα άνθρωποι σκοτώθηκαν και πέντε λαμβάνουν ιατρική φροντίδα», ανέφερε ένας τοπικός αξιωματούχος, ο Αγιούς Πρασάντ, στο τηλεοπτικό δίκτυο ABP Majha.

Πηγή: ΑΠΕ

Δειτε Επισης

Να αποκατασταθεί αμέσως η ανεμπόδιστη είσοδος ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα ζητά ο ΟΗΕ
Λιβερία, Κολομβία, Λετονία, Μπαχρέιν και Κονγκό στο ΣΑ ΟΗΕ το 2026
Πακιστανός δολοφόνησε 17χρονη influencer του TikTok γιατί δεν απαντούσε στα μηνύματά του
Κανόνες της ΕΕ για ευημερία σκύλων και γάτων προωθεί το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πήρε τους… δρόμους η σκόνη από τη Σαχάρα-Έφτασε στην Καραϊβική, πάει και στις ΗΠΑ
Κατά επιβολής ποινής σε αιτήτρια διεθνούς προστασίας που έφτασε με παιδιά στην Ιταλία το ΔΕΕ
Πενήντα «υπεράριθμοι» ελέφαντες θα σφαγιαστούν σε έναν φυσικό δρυμό της Ζιμπάμπουε
Οι ΗΠΑ θα μειώσουν στρατιωτική παρουσία στη Συρία
Παραιτήθηκε ο Πρωθυπουργός της Ολλανδίας μετά την αποχώρηση των ακροδεξιών από την Κυβέρνηση
Αυτοκινητοπομπή βοήθειας ΟΗΕ χτυπήθηκε στο Νταρφούρ-Αναφέρθηκαν πολλαπλές απώλειες