Ζήτησε χρήματα από οδηγό για τροχαίο ο αστυνομικός που συνελήφθη για διαφθορά-Ήταν ξανά σε διαθεσιμότητα

Χρήματα από γυναίκα οδηγό φαίνεται να ζήτησε ο Αστυνομικός που συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης για σοβαρά αδικήματα διαφθοράς, αφού η ίδια στη προέβη σε καταγγελία σε βάρος του στην Υπηρεσία Εσωτερικού Ελέγχου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην κρατική τηλεόραση, γυναίκα φαίνεται να είχε προσκρούσει με το αυτοκίνητό της σε ταμπέλα τροχαίας και στη συνέχεια να έδωσε χρήματα στον συγκεκριμένο αστυνομικό με σκοπό την επιδιόρθωση της ζημιάς που προκάλεσε.

Ο ίδιος της είχε πει ότι θα έδινε τα λεφτά με τη σειρά του, στο Δήμο, παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με την καταγγελία, δεν τα παρέδωσε ποτέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Άλλη μία σύλληψη μέλους της Αστυνομίας για υπόθεση διαφθοράς-Διερευνώνται σε βάρος του σοβαρά αδικήματα

Ο ίδιος αστυνομικός, σύμφωνα με το ΡΙΚ, είχε τεθεί ξανά στο παρελθόν σε διαθεσιμότητα, μετά από καταγγελία ιδιοκτήτη πρακτορείου στην Πάφο, ότι τον είχε χρηματίσει.

Υπενθυμίζεται ότι, στη σύλληψη Αστυνομικού για σοβαρά αδικήματα διαφθοράς, προχώρησε η Υπηρεσία Εσωτερικού Ελέγχου της Δύναμης, το απόγευμα της Τρίτης, ενώ σύμφωνα με ανακοίνωση εναντίον του μέλους της Αστυνομίας διερευνώνται αδικήματα που αφορούν την αθέμιτη κτήση περιουσιακού οφέλους, το δεκασμό Δημόσιου Λειτουργού, την κλοπή από Δημόσιο Λειτουργό, την κατάχρηση Εξουσίας, το δόλο και κατάχρηση εμπιστοσύνης από Δημόσιο Λειτουργό και αδικήματα που αφορούν στον Περί της Παρεμπόδισης της Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Παράνομες Δραστηριότητες Νόμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η αύξηση εξόδων του προϋπολογισμού και τα έξυπνα φώτα άναψαν κόκκινο στη Βουλή για τα χρονόμετρα στα φανάρια
Χειροπέδες σε δύο για σοβαρά αδικήματα στην επ. Αμμοχώστου, καταζητείται ακόμη ένα πρόσωπο (pic)
Παριστάνουν τους λογιστές και προσπαθούν να αποσπάσουν χρήματα-Οι συστάσεις της Αστυνομίας
Απολογήθηκε για την συμπλοκή στο Δικαστήριο Αμμοχώστου ο κατηγορούμενος-Χαρακτήρισε προκλητικό τον μάρτυρα
Περίπου 1.291.000 άνθρωποι τραυματίζονται ετησίως από οδικές συγκρούσεις στην ΕΕ
Χειροπέδες και σε 16χρονο για τα άγρια επεισόδια στην Αγία Φύλα-Στις 20 οι συλλήψεις
Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα για τον ξυλοδαρμό του 16χρονου έξω από εκκλησία-Ο ένας ανήλικος
Ομάδα δεκαπέντε ατόμων επιτέθηκε σε 16χρονο με ρόπαλα και τον ξυλοφόρτωσε
Τον ανέκοψαν για έλεγχο και τον έπιασαν με 450 γραμμάρια κάνναβης-Συνελήφθη 24χρονος (pics)
Χειροπέδες σε άλλους έξι για την άγρια συμπλοκή 200 ατόμων έξω από αρτοποιείο-Οι πέντε ανήλικοι