Αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να κατηγορηθεί και ο 61χρονος για την κτηνωδία σε σκύλο στην Πέγεια

Ελεύθερος χωρίς να κατηγορηθεί αφέθηκε ο 61χρονος, που συνελήφθη τη Δευτέρα προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση κακοποίησης και κακομεταχείρισης σκύλου, σύμφωνα με το Γραφείο του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας.

Ο 61χρονος ανακρίθηκε και αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να κατηγορηθεί, ενώ για την ίδια υπόθεση είχε συλληφθεί το βράδυ της Παρασκευής και ο 30χρονος ιδιοκτήτης σκύλου, ωστόσο και αυτός αφέθηκε ελεύθερος την Κυριακή χωρίς να κατηγορηθεί. Η Αστυνομία βρίσκεται σε αναμονή για τα αποτελέσματα επιστημονικών εξετάσεων.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης ο σκύλος εντοπίστηκε τυχαία από γυναίκα σε κάδο απορριμμάτων στην Πέγεια, η οποία προχώρησε ακολούθως στην καταγγελία το βράδυ της Παρασκευής.

Το ζώο εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κτηνιατρική κλινική.

Οι εξετάσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αυξάνεται η πόλωση-Υπόσχεται σχέδιο για εξοπλισμό και στήριξη η Φον Ντερ Λάιεν στην Ουκρανία
Συνεχίζει να... τσακίζει κόκκαλα η Coral-Αγγίζει το μείον οκτώ η θερμοκρασία απόψε
Καλέστηκε στην αραβική σύνοδο ο νέος πρόεδρος της Συρίας
Έτοιμο να χτυπήσει ξανά στη Γάζα το Ισραήλ-Σε κίνδυνο η συμφωνία για κατάπαυση του πυρός
Η USAID απολύει ή θέτει σε διοικητική αργία σχεδόν όλους τους εργαζομένους της
Η AfD πρώτο κόμμα στα ανατολικά κρατίδια της Γερμανίας-Οι μετακινήσεις των ψηφοφόρων
Ξανά στο σκαμνί της Βουλής η Αστυνομία, κρίνεται για τους χειρισμούς της σε διαδηλώσεις
Πολίτες χάνουν σύνταξη ανικανότητας λόγω της νομοθεσίας κοινωνικών ασφαλίσεων-«Τραγικές περιπτώσεις»
Στο μάτι του κυκλώνα το ΥΠΑΝ-Τα ανοιχτά μέτωπα και οι προκλήσεις για Μιχαηλίδου
ΒΙΝΤΕΟ: Οι πρώτες στιγμές της νεάς φονικής πυρκαγιάς στη Λεμεσό-Εν αναμονή των ερευνών για τα αίτια