Ξεκίνησε η πιλοτική εγκατάσταση και λειτουργία έξυπνων μετρητών της ΑΗΚ-Οι περιοχές που θα εγκατασταθούν

Στην υλοποίηση ενός μικρού πιλοτικού έργου, το οποίο προβλέπει την εγκατάσταση αριθμού έξυπνων μετρητών σε όλες τις πόλεις για σκοπούς δοκιμής λειτουργίας, ελέγχου επικοινωνίας και επίλυσης τυχόν προβλημάτων, προχωρά από τις 20 μέχρι τις 25 Ιανουαρίου η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, οι έξυπνοι μετρητές θα εγκατασταθούν στην περιοχή Τρυπιώτη στη Λευκωσία, σε μέρος της Γερμασόγειας και του Αγίου Αθανασίου στη Λεμεσό, στην περιοχή Φοινικούδες στη Λάρνακα και στην Κάτω Πάφο στην Πάφο.

Η ΑΗΚ εξηγεί περαιτέρω ότι οι έξυπνοι μετρητές που εγκαθίστανται, αυτή την εβδομάδα είναι στο πλαίσιο των προεργασιών για την έναρξη της πρώτης φάσης εγκατάστασης έξυπνων μετρητών.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Άλλη μία φονική πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό, νεκρός 33χρονος-Προσπάθησε να το σώσει ο αδελφός του
Ξανά ενώπιον της Βουλής το θέμα των πολλαπλών συντάξεων-Ψάχνουν την φόρμουλα οι αρμόδιοι
Αψήφησαν το κρύο και κουνήθηκαν στους ρυθμούς της παιδικής καρναβαλίστικης παρέλασης στη Λεμεσό (pics)
Πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό-Στο σημείο Πυροσβεστική και Αστυνομία
«Θα τη χτυπήσω με το μαχαίρι»-Νέες αποκαλύψεις για σχέδιο δολοφονίας της μητέρας της 13χρονης
Επιμένουν οι Τούρκοι, νέα καταγγελία κατά ΚΔ και Ελλάδας για ισχυριζόμενες «παραβιάσεις εναέριου χώρου»
Εγκαινιάστηκε άλσος αγνοουμένων στα Τρίκαλα-«Οι αγνοούμενοι είναι η πιο οδυνηρή πτυχή της εισβολής»
Κηδεύεται ο Χασάν Νασράλα-Χιλιάδες άνθρωποι με φωτογραφίες και σημαίες στα περίχωρα της Βηρυτού
Φρίκη στην Ινδία-Συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες και άγνωστοι βίαζαν 13χρονη επί πέντε χρόνια
Οι Γερμανικές εκλογές βάζουν τέλος στα ταμπού-Ποιες προκλήσεις θα αντιμετωπίσει η νέα Κυβέρνηση