Ξεκινούν την Τετάρτη οι εργασίες για την τρίτη λωρίδα στο οδοφράγματος Αγίου Δομετίου-Πόσο θα διαρκέσουν

Εργασίες βελτίωσης του οδοφράγματος του Αγίου Δομετίου αρχίζουν την Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου και αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι την 21η Μαΐου. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το Τμήμα Δημοσίων Έργων, από την Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2025, θα ξεκινήσουν εργασίες βελτίωσης του οδοφράγματος του Αγίου Δομετίου. 

Αναφέρεται ότι «οι εργασίες περιλαμβάνουν τη διάνοιξη τρίτης λωρίδας ελέγχου προς τις κατεχόμενες περιοχές και κατασκευή ενός επιπρόσθετου σημείου ελέγχου από τα κατεχόμενα». 

Στο πλαίσιο των εργασιών, προστίθεται, θα γίνουν επίσης έργα αναβάθμισης των εγκαταστάσεων των διάφορων υπηρεσιών, στεγάστρων, χώρων υγιεινής, και κατασκευή επιπρόσθετων πεζοδρομίων.

Οι εργασίες αναμένεται να διαρκέσουν τέσσερεις μήνες και η συμβατική ημερομηνία ολοκλήρωσής τους είναι η 21η Μαΐου 2025.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Δειτε Επισης

Ανεξάρτητους ποινικούς κατήγορους ζητά από Εισαγγελέα η οικογένεια του Θανάση-Δείχνει τις νέες μαρτυρίες και τα ποινικά Σταυριανού
Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
ΒΙΝΤΕΟ: Δολοφόνησαν live υποψήφια δήμαρχο κατά τη διάρκεια προεκλογικής εκδήλωσης στο Μεξικό
Ο Λαβρόφ επικεφαλής της ρωσικής αντιπροσωπείας στις συνομιλίες με την Ουκρανία στην Κωνσταντινούπολη
Προκαλεί και πάλι ο Τατάρ για τις συλλήψεις σφετεριστών-«Είδαν την επιτυχία μας και θέλησαν να χαλάσουν το παιχνίδι»
Δεύτερη απάτη με ψευδή εταιρεία κρυπτονομισμάτων-Στέλνουν μηνύματα σε ανυποψίαστους πολίτες
Επιτήδειοι τηλεφωνούν σε ανυποψίαστους πολίτες και τους λένε ότι κέρδισαν χρηματικό ποσό
Στην Γερμανία τον έψαχναν στην Κύπρο τον εντόπισαν-Καταζητείτο 33χρονος από τον Αύγουστο του 2021
Εντοπίστηκε πιστόλι και αριθμός φυσιγγίων σε τάφο στη Λεμεσό-Διερευνάται σύνδεση με εγκληματική ενέργεια
Ταυτοποιήθηκαν άλλοι εννέα αγνοούμενοι-Κατ’ ιδίαν επαφές Αριστοτέλους με τις οικογένειες των θυμάτων