Μπήκε σε κατάστημα σουβενίρ και έκλεψε κοσμήματα-Πιάστηκε από Αστυνομικούς ενώ ήταν σπίτι του

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 23 ετών, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης καταστήματος στην Πάφο. Στην κατοχή του 23χρονου εντοπίστηκε από τα μέλη της Αστυνομίας, αριθμός κοσμημάτων και άλλη περιουσία, που είχαν κλαπεί από το κατάστημα.

Πρόκειται συγκεκριμένα για υπόθεση διάρρηξης καταστήματος αναμνηστικών σουβενίρ, που διαπράχθηκε γύρω στις 5.00 τα ξημερώματα χθες Σάββατο. Από το κατάστημα κλάπηκαν μεταξύ άλλων, διάφορα κοσμήματα, όπως ασημένια δακτυλίδια και ασημένιες καδένες.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης από το ΤΑΕ Πάφου, προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 23χρονου. Αυτός εντοπίστηκε από μέλη του ΤΑΕ Πάφου, γύρω στις 2.00 το μεσημέρι του Σαββάτου, στην κατοικία του, όπου ακολούθως τα μέλη του ΤΑΕ διενήργησαν έρευνα. Κατά την έρευνα, ο 23χρονος παρέδωσε στα μέλη της Αστυνομίας μία τσάντα, που περιείχε μεταξύ άλλων, 34 δακτυλίδια και οκτώ καδένες, που σύμφωνα με τον ίδιο αποτελούσαν περιουσία που έκλεψε κατά τη διάρρηξη του καταστήματος αναμνηστικών.

Ο 23χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας, ενώ αργότερα το απόγευμα χθες, συνελήφθη και με δικαστικό ένταλμα σύλληψης. Το πρωί σήμερα Κυριακή, ο 23χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο ενέκρινε σχετικό αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε διάταγμα προσωποκράτησης του, διάρκειας πέντε ημερών, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πήγαινε να πάρει περιπολικό για να ξεκινήσει την υπηρεσία του ο αστυνομικός που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Ελλάδα
Στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου το Κυπριακό-Τοποθετείται η Μέτσολα
Λαμβάνει ραντάρ, θερμικές κάμερες και ηλεκτρονικό εξοπλισμό το ΚΣΕΔ-Αναβαθμίζει δυνατότητες για το μεταναστευτικό
Ήρθησαν οι απεργιακές κινητοποιήσεις εργαζομένων στα υπεραστικά λεωφορεία
Σωρεία καταγγελιών για περιπτώσεις ΑμεΑ που μένουν εκτός αγοράς εργασίας-«Υπάρχει κυνηγητό»
Μεταβαίνει στις ΗΠΑ ο Πρόεδρος για προσέλκυση επενδύσεων-Επίκεντρο ναυτιλία, τεχνολογία και ενέργεια
Κατέρχονται σε 24ωρη στάση εργασίας οι εργαζομενοι στο ίδρυμα «Άγιος Λάζαρος»-Φωνές για τη συλλογική σύμβαση
Ανατροπή δεδομένων-Παραδέχθηκε την κυκλοφορία πλαστού πτυχίου και το απολυτήριο λυκείου του ο Γιαννάκη
Βρέθηκε ζωή στα ερείπια της Μιανμάαρ-Νεαρός ανασύρθηκε ζωντανός πέντε μέρες μετά τον φονικό σεισμό
Καραμπόλα έξι οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο παρά τον Άγιο Συλά-Κυκλοφοριακό κομφούζιο