Σάλος με νεαρό που έφτυσε και έβριζε άγαλμα του Κατσαντώνη στο Κορδελιό-«Θα το σκουπίσω, θα ζητήσω ταπεινά συγγνώμη»

Σάλο και σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok με έναν νεαρό να βεβηλώνει άγαλμα του ήρωα της Επανάστασης του 1821, Αλέξανδρου Κατσαντώνη, στο Κορδελιό.

Στο βίντεο ο νεαρός όχι μόνο κάνει άσεμνες κινήσεις με το άγαλμα, αλλά εκστομίζει σκαιότατες ύβρεις φτάνοντας στο σημείο να φτύσει το άγαλμα.

«Να βρεθούνε αυτοί οι ............ όλοι η παρέα τους και να τιμωρηθούν παραδειγματικά! Και να γίνει και η ΑΠΈΛΑΣΗ τους άμεσα!! Εδώ δεν μιλάμε για ζημιά σε ένα μνημείο εδώ μιλάμε για εξευτελισμό και προσβολή της ιστορίας της Ελλάδος!!» ανέφερε σε δική του ανάρτηση ο δημιουργός του έργου, Γιώργος Κικώτης.

agalma-gliptis

Μετά τον σάλο, ο νεαρός απάντησε σε σχόλια χρηστών στα social media διευκρινίζοντας ότι δεν είναι Αλβανός αλλά Έλληνας τσιγγάνος, υποσχόμενος να σκουπίσει το άγαλμα και να ζητήσει ταπεινά συγγνώμη γονατιστός.

«Δεν είμαι Αλβανός. Έλληνας τσιγγάνος είμαι και δεν ήξερα τι σημαίνει το άγαλμα. Μόλις το έμαθα κι εγώ τρελάθηκα. Λέω θα πάω εκεί να το σκουπίσω. Θα πάρω μαζί μου νερό να το σκουπίσω. Θα πέσω στα γόνατα και θα ζητήσω μια ταπεινή συγγνώμη. Θα τραβήξω και βίντεο και θα το ανεβάσω στο Facebook, στο Instagram και στο Tiktok», ήταν μια από τις απαντήσεις του νεαρού.

agalma-apantisi2

agalma-apantisi1

Πηγή: protothema.gr

Δειτε Επισης

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών οι πυροβολισμοί στα Σεπόλια με τραυματία έναν 17χρονο
Αγωγή €500.000 από Εθνική Πινακοθήκη στον Παπαδόπουλο-«Από μισό ευρώ να βάλουμε όλοι οι Χριστιανοί τα μαζέψαμε»
Στο μικροσκόπιο του Ανθρωποκτονιών ο θάνατος της οικογένειας στο Ελληνικό-«Ποιος καθαρίζει σεντόνια νεκρών;»
Ένας στους επτά ενήλικες στην Ελλάδα έχει βιώσει σεξουαλική βία κατά την παιδική ηλικία
Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 37χρονου που βίασε 16χρονη με νοητική υστέρηση στην Πάτρα
Θρίλερ στο Ελληνικό με τρεις θανάτους στην ίδια οικογένεια-Κοινός παρονομαστής η παρουσία οικιακής βοηθού
Τραγωδία στην Άνδρο-Οδηγός σκοτώθηκε πέφτοντας με το αυτοκίνητό της στη θάλασσα
Aποκαλύψεις για τον βιασμό της 16χρονης από τον 38χρονο στην Πάτρα-Της πρόσφερε ένα φόρεμα ως «δόλωμα»
Παπάς στην Δράμα ήταν πληροφοριοδότης οργανωμένης συμμορίας κακοποιών
Ισόβια στον 34χρονο που σκότωσε τη σύζυγό του μπροστά στο παιδί τους στην Πρέβεζα και από το Εφετείο