Διέρρηξαν από κτήριο της ΑΗΚ μέχρι εστιατόριο-Έκλεψαν συνολικά 13 μετρητές

Δύο πρόσωπα ηλικίας 22 και 37 ετών, συνελήφθησαν από μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με δύο διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων κτιρίων και κλοπών, που διαπράχθηκαν στη Λεμεσό.

Πρόκειται συγκεκριμένα για μία υπόθεση διάρρηξης εστιατορίου, από όπου κλάπηκε μικρό χρηματικό ποσό, καθώς και για μία υπόθεση διάρρηξης κτιρίου της ΑΗΚ, από όπου κλάπηκαν 13 μετρητές της ΑΗΚ. Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, η διάρρηξη στο εστιατόριο διαπράχθηκε στις 04 Σεπτεμβρίου, 2024, ενώ η διάρρηξη στο κτίριο της ΑΗΚ διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 30 Δεκεμβρίου, 2024 και 03 Ιανουαρίου, 2025.

Το απόγευμα χθες Σάββατο, μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού προχώρησαν, δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων, στη σύλληψη 22χρονου, μετά από στοιχεία που προέκυψαν σχετικά με τη διάρρηξη του εστιατορίου, καθώς και στη σύλληψη 37χρονης, μετά από στοιχεία που προέκυψαν σχετικά με τη διάρρηξη του κτιρίου της ΑΗΚ.

Οι δύο ύποπτοι τέθηκαν υπό κράτηση, με το ΤΑΕ Λεμεσού να διερευνά τις δύο ξεχωριστές υποθέσεις.

Δειτε Επισης

Στο νοσοκομείο τέσσερα πρόσωπα μετά από σύγκρουση φορτηγού με δύο οχήματα στη Λεμεσό
Πλαστογράφησαν έγγραφα για να παραμείνουν στην Κύπρο-Έξι συλλήψεις
Εγκλωβίστηκε στο διαμέρισμά της μετά από φωτιά στην Πάφο-Διασώθηκε μαζί με τον σκύλο της
Από Συλλούρη αλλά και βουλευτές δεχόταν τηλεφωνήματα ο τότε ΓΔ του ΥΠΕΣ για πολιτογραφήσεις-«Ζητούσαν επισπεύσεις»
Πρόστιμο 33 χιλ. ευρώ σε 48χρονο για αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα-Εντοπίστηκαν από 800 κούτες (pics)
Δεν συμμετέχει σε κανένα πρόγραμμα της Κομισιόν για πρόληψη δασικών πυρκαγιών η Κύπρος
Μη παραδοχή απάντησαν στις κατηγορίες Μάριος Δημητριάδης και άλλοι οκτώ για τα χρυσά διαβατήρια
Εγκαύματα υπέστησαν οι ένοικοι της οικίας που κάηκε στη Μαλούντα-Προσπαθούσαν να ετοιμάσουν φαγητό
Τέθηκε υπό κράτηση ο 35χρονος για την απόπειρα φόνου εναντίον δύο γυναικών σε φαρμακείο στην Πάφο
Επιδρομή σε νυχτερινό μαγαζί στην Αγία Νάπα-Δεν προέκυψαν στοιχεία για εμπορία προσώπων