Αιματηρό επεισόδιο με δυο τραυματίες στο παλαιό λιμάνι στη Λεμεσό

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Αστυνομία στη Λεμεσό, έπειτα από τον εντοπισμό δύο τραυματισμένων προσώπων στην είσοδο του παλαιού λιμανιού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα δύο τραυματισμένα πρόσωπα από τη Συρία εντοπίστηκαν από πολίτες στην είσοδο του παλαιού λιμανιού, λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ. Άμεσα στο σημείο κλήθηκαν μέλη της Αστυνομίας, καθώς και ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τους τραυματίες στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για περίθαλψη, με την κατάσταση της υγείας τους για την ώρα να παραμένει άγνωστη.

Παράλληλα, τα μέλη της Αστυνομίας διερευνούν τα αίτια του τραυματισμού των δύο προσώπων, με τις πρώτες ενδείξεις να δείχνουν ότι οι δύο φέρουν τραύματα από μαχαίρι. Οι Αρχές, οι οποίες περισυνέλεξαν από το σημείο διάφορα τεκμήρια, διερευνούν κατά πόσο στο επεισόδιο εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα, με την αιτία του για την ώρα να παραμένει άγνωστη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Από εισπνοή αιθάλης επήλθε ο θάνατος του άτυχου 33χρονου που ανασύρθηκε νεκρός από τη φλεγόμενη οικία του
Τρία χρόνια στη ρωσοουκρανική μάχη-Ένας τριετής άνισος πόλεμος σε αριθμούς
Έντονος ο Άρειος Πάγος για τα Τέμπη-«Ουδείς δικαιούται να τρομοκρατεί δικαστικούς λειτουργούς»
Όχημα παρέσυρε πεζή έξω από σχολείο-Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο
Ζητούν λύσεις στα προβλήματα οι συντεχνίες της ΑΗΚ-Δεν αποκλείουν λήψη μέτρων
Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες στην οικία του άτυχου Μενέλαου-Σε εξέλιξη η νεκροτομή
Με απόφαση Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου δικαιοδοσία στα Επαρχιακά για εκδίκαση υποθέσεων κουρέματος
Παρουσιάστηκε το Νομοσχέδιο για τις πολλαπλές συντάξεις-Έντονες διαφωνίες και κριτική από βουλευτές
Ανακρίνεται ο επιβάτης του αεροσκάφους που προσγειώθηκε στη Λάρνακα-Η στιγμή της σύλληψής του από ΕΑΟ
Στο ίδιο έργο θεατές με το νοσοκομείο Αθαλάσσας-Ασθενείς κοιμούνται και πάλι στους καναπέδες