Μεταφέρθηκε στον Κορυδαλλό ο 45χρονος οδηγός της Porsche του θανατηφόρου τροχαίου στα Χανιά

Στις φυλακές του Κορυδαλλού μεταφέρθηκε ο 45χρονος οδηγός της Porsche, που το περασμένο Σάββατο έκοψε το νήμα της ζωής του άτυχου 22χρονο Παναγιώτη Καρατζή στη Λεωφόρο Σούδας, στα Χανιά, οδηγώντας υπό την επήρεια αλκοόλ, καθώς και αντιψυχωτικών φαρμάκων.

Σε βίντεο που μετέδωσε το MEGA, το πρωί του Σαββάτου απεικονίζεται η κλούβα των μεταγωγών της αστυνομίας που παρέλαβε τον 45χρονο μέσα από το πλοίο, όπου και βρισκόταν σε ειδικό χώρο φύλαξης καθ΄ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, για να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού. Εκεί, θα κρατηθεί σε ειδική πτέρυγα, μέχρι να οριστεί η δικάσιμος.

Για τις πρώτες πέντε ημέρες θα παραμείνει απομονωμένος, βάσει του κανονισμού για τον κορωνοϊό, ενώ στη συνέχεια αναμένεται να οδηγηθεί σε πτέρυγα ασφαλείας. Ο 45χρονος είχε ζητήσει να παραμείνει κρατούμενος σε φυλακές στην Κρήτη αλλά το αίτημά του δεν έγινε δεκτό από τις εισαγγελικές αρχές.

Ο δράστης του τροχαίου δυστυχήματος είχε καταναλώσει υπέρογκη ποσότητα αλκοόλ, εφτά φορές πάνω από το επιτρεπόμενο όριο, ενώ μετά το πόρισμα των αιματολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων του ασκήθηκε και επιπλέον δίωξη, για οδήγηση υπό την επήρεια αντιψυχωτικών φαρμάκων.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ζητά διερεύνηση ισχυρισμών Οδυσσέα το Ανώτατο-«Δεν κατάλαβα ποιο είναι το ποινικό αδίκημα, μπορεί να πουν το είδαν όνειρο»
Αύξηση στη τιμή του φρέσκου κρέατος, των βρεφικών τροφών και του καφέ-Πού καταγραφήκαν μειώσεις
Σε νέα δειγματοληψία από Lady’s Mile προχώρησαν οι Βάσεις-Προτρέπουν το κοινό να αποφεύγει να κολυμπά
Συγκλονισμένος ο διασώστης που βρήκε το μωρό στα σκουπίδια-«Η σακούλα μύριζε έντονα χλωρίνη»
Κινητό και 500 ευρώ κλάπηκαν από τα ντουλάπια στο ΤΑΕΠ Λευκωσίας-Υποπτεύονται συγκεκριμένο πρόσωπο οι νοσηλευτές
Σάββατο πρωί βλέπει τον Πρόεδρο η Ολγκίν, τη Δευτέρα η συνάντηση με Τατάρ
Προχωρούν από τ/κ πλευρά τα έργα για οδόφραγμα στη Λουρουτζίνα-Ζητά πίεση στον Χριστοδουλίδη ο Τατάρ
Αναβολή στη δίκη των γονιών που φέρονται να κακοποιούσαν τα πέντε παιδιά τους-Απαντούν τον Ιούνιο στις κατηγορίες
Καλεί Οδυσσέα να δώσει στοιχεία ο Χαρτσιώτης για τα περί γνώσης αξιωματούχου της απόφασης Ανωτάτου-«Σοβαρή καταγγελία»
Στον εισαγγελέα ο Χρίστος Μαυρίκης-Προκαταρκτική εξέταση για το αδίκημα της δωροδοκίας δικαστή