Θερίζει ο Μολώχ της ασφάλτου στα κατεχόμενα-Mητέρα και κόρη τα δυο τελευταία θύματα

Άλλα δύο θύματα καταγράφηκαν νωρίς σήμερα το πρωί σε νέο τροχαίο δυστύχημα που έγινε στο κατεχόμενο Μπογάζι της Κερύνειας με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους μια μητέρα, 41 ετών και η 12χρονη κόρη της.

Το θέμα των τροχαίων κυριαρχεί στον τ/κ Τύπο, ενώ η είδηση για τα δυο νέα θύματα προέκυψε το πρωί. Το αυτοκίνητο που επέβαινε η 41χρονη Μεχτάπ Κανάλ και η 12χρονη κόρη της Ετζρίν Μπασπινάρ, συγκρούστηκε με άλλο όχημα που ήταν σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου, αφού η οδηγός έχασε τον προσανατολισμό της. Ο θάνατος και των δύο ήταν καραιαίος.

Η Γενί Ντουζέν γράφει ότι μόνο την τελευταία εβδομάδα, 7 άτομα έχασαν την ζωή τους σε οδικά δυστυχήματα, σημειώνοντας ότι το 2024 σημειώθηκαν 50 θάνατοι στην άσφαλτο, που ήταν ο μεγαλύτερος αριθμός τα τελευταία 11 χρόνια.  

Η Αβρούπα σχολιάζει ότι η αλόγιστη αύξηση του πληθυσμού, η ανεξέλεγκτη παραχώρηση αδειών οδήγησης, η κατάσταση του οδικού δικτύου και η ταχύτητα είναι οι κύριες αιτίες για την αύξηση των οδικών δυστυχημάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Υπ. Παιδείας: Η κατοχή είναι η τραγικότερη σελίδα στην ιστορία του κυπριακού ελληνισμού
Ευχαριστίες Μποτσουάνα για μεγάλη αποστολή φαρμάκων από την Κύπρο
Η Υπηρεσία Ασύλου καταδικάζει κάθε προσπάθεια δημιουργίας λανθασμένων εντυπώσεων
Στο 80%-85% η πληρότητα των ξενοδοχείων τον Ιούλιο
Τελεσίγραφο από ξενοδοχοϋπαλλήλους προς εργοδότες-Εφαρμογή συμφωνίας για συλλογικές συμβάσεις ή λήψη μέτρων
Τελεσίγραφο ενός μηνός από τους μεταφορείς Α’-Ετοιμάζονται για δυναμικές κινητοποιήσεις
Καθυστερήσεις στην εξέταση εξασφάλισης άδειας οδήγησης-Επτά μήνες στη Λευκωσία, ξεπερνά τον ένα χρόνο στη Λεμεσό
Δωρεά απινιδωτών από το Blue Heart Foundation στον Δήμο Λεμεσού
Οδεύουν προς αδιέξοδο οι διαβουλεύσεις για ΑΤΑ-Στον Παναγιώτου το μπαλάκι, ανοίγει τα χαρτιά του
Αυτοί είναι οι χρυσοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν 13 εκ. ευρώ