Μπήκε σε γραφείο στη Λευκωσία και απέσπασε τσάντα με 10χιλιάδες ευρώ-Χειροπέδες σε 19χρονο

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 19 ετών, προχώρησε η Αστυνομία, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κτιρίου και κλοπής χρηματικού ποσού, ύψους 10 χιλιάδων ευρώ, αδικήματα που διαπράχθηκαν χθες το απόγευμα, στη Λευκωσία. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία και την καταγγελία που υπέβαλε στην Αστυνομία άντρας ηλικίας 50 ετών, γύρω στις 6.00 το απόγευμα χθες Πέμπτη, κλάπηκε από γραφείο σε κτίριο στη Λευκωσία, όπου εργάζεται ο 50χρονος, μία τσάντα του, που περιείχε χρηματικό ποσό, ύψους 10 χιλιάδων ευρώ. Λίγο μετά τις 8.00 το βράδυ της Πέμπτης, ο ίδιος ο 50χρονος εντόπισε σε περιοχή στην Έγκωμη, άγνωστο του άντρα, ο οποίος είχε στην κατοχή του την κλοπιμαία τσάντα και αφού τον ανέκοψε, ειδοποίησε την Αστυνομία.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν για εξετάσεις στο σημείο, όπου διαπιστώθηκε ότι η τσάντα που είχε στην κατοχή του ο ύποπτος, άντρας ηλικίας 19 ετών, ήταν η τσάντα του 50χρονου που είχε νωρίτερα κλαπεί. Στην τσάντα τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν χρηματικό ποσό ύψους 5,100 ευρώ, ωστόσο ανακρινόμενος ο 19χρονος, προέβη σε υποδείξεις σκηνών και παρέδωσε στους αστυνομικούς χρηματικό ποσό ύψους 4,600 ευρώ, που φαίνεται πως αποτελεί μέρος της κλοπιμαίας περιουσίας του 50χρονου.

Ο 19χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης διάρρηξης κτιρίου, κλοπής, και παράνομης κατοχής περιουσίας. Εναντίον του διερευνάται άλλη μία υπόθεση διάρρηξης, που διαπράχθηκε σε κατοικία στη Λευκωσία, μεταξύ 04 και 05 Ιανουαρίου και την οποία ο ίδιος ανακρινόμενος χθες, ομολόγησε στα μέλη της Αστυνομίας.

Δειτε Επισης

Φρίκη στη Φλόριντα... Υιοθέτησαν παιδιά και τα έκλεισαν σε κλουβιά-Τα τιμωρούσαν με ψεκασμούς ξυδιού
Έντεκα κιλά ναρκωτικών σε μπουρνούζι, καπελάκια basseball και σακάκι εντόπισε το Τμήμα Τελωνείων
Σε πύρινο κλοιό η Ελλάδα-Ενεργά μέτωπα σε Κύθηρα και Μεσσηνία, μετρούν τις πληγές τους Αττική και Εύβοια
Ξεκάθαρο μήνυμα Κυβέρνησης-«Δεν θα επιτρέψουμε στην κατοχή να γίνει κανονικότητα»
Έκκληση Επαρχιακής Διοίκησης να ενημερώσουν όσοι δεν το έπραξαν για να αποζημιωθούν-«Πραγματική τραγωδία»
Τσακίζει κόκκαλα πατέρας δύο ανήλικων που έχασε το σπίτι του στη φονική πυρκαγιά-«Δεν επιάμεντε ούτε ρούχο»
Κατέληξε 63χρονος επτά μήνες μετά από τροχαίο-Είχε παρασυρθεί από φορτηγό που οδηγούσε 49χρονος
«Πράττουμε ό,τι είναι δυνατόν για να ανατρέψουμε επιδιώξεις Τουρκίας»
Αυξάνονται τα περιστατικά θερμοπληξίας-Τέσσερις στο νοσοκομείο, σε σοβαρή κατάσταση 61χρονος
Στόχος ο εντοπισμός όλων των αγνοουμένων-«Καμία άλλη μάνα να μην χαθεί με τον καημό του παιδιού της»