ΒΙΝΤΕΟ: Σχολικός αγώνας μπάσκετ στην Κρήτη κατέληξε σε άγριο καυγά ανάμεσα σε μαθητές

Βίντεο από όσα ντροπιαστικά συνέβησαν μετά τον αγώνα των σχολικών ομάδων μπάσκετ του 11ου ΓΕΛ Ηρακλείου και του ΓΕΛ Αλικαρνασσού όταν μαθητές του δεύτερου σχολείου επιτέθηκαν στους μαθητές του πρώτου, αναρτήθηκε στο Facebook.

Στο βίντεο φαίνονται μαθητές να χτυπούν άγρια συνομηλίκους τους με μια κοπέλα να λέει τρομαγμένη «τον ξάπλωσε, αδερφέ τον ξάπλωσε».

Αμέσως υπήρξε παρέμβαση των καθηγητών και του Διευθυντή του ΓΕΛ Αλικαρνασσού που προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα αλλά δίχως αποτέλεσμα ενώ στη μέση μπήκαν ακόμα και ο διαιτητής του αγώνα αλλά και στελέχη του Γραφείου Φυσικής Αγωγής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου.

Tουλάχιστον δύο μαθητές και ο διαιτητής του αγώνα χτυπήθηκαν στο πρόσωπο, με τον έναν μαθητή, να έχει τραυματιστεί σοβαρότερα και να έχει πρηστεί το πρόσωπό του από μπουνιά που δέχτηκε.

Στο τέλος κλήθηκε και η Αστυνομία προκειμένου να βγουν από το γήπεδο με ασφάλεια οι μαθητές που βρίσκονταν στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο.

Δειτε Επισης

Έρευνα στον ΟΠΕΚΕΠΕ ξεκίνησε η Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος στην Ελλάδα
Συγκλονίζει η περιγραφή 14χρονης για τα όσα πέρασε στα χέρια των τεσσάρων Ρομά-«Τι να σου πω μαμά, ότι με βίασαν;»
Ξηλώθηκε ολόκληρο το τελωνείο στο Μαυρομμάτι-Απλογούνται οι δεκατέσσερις κατηγορούμενοι
«Μου ζήταγε χρήματα για να μην κάνει αρνητικά δημοσιεύματα»-Η τοποθέτηση της Μακρή για τον εκβιασμό
Ταυτοποιήθηκε το θύμα της μαφιόζικης δολοφονίας-Πρόκειται για Πολωνό πατέρα δύο παιδιών
Περιμένει τα F-35 από τον Τραμπ ο Ερντογάν-«Η ανησυχία της Ελλάδας είναι άτοπη και χωρίς νόημα»
Συνελήφθη δημοσιογράφος στον Βόλο που φέρεται να εκβίαζε τη Ζέττα Μακρή
«Τσακίσου φέρε 150 ευρώ και φύγε»-Οι προκλητικοί διάλογοι των τελωνειακών που χρηματίζονταν
Τα δεδομένα στην υπόθεση Καλογήρου μετά την παράδοση της ιατροδικαστικής έκθεσης στην Αστυνομία
Προσωπικές διαφορές πίσω από τη δολοφονία του 43χρονου στην Αγία Παρασκευή