ΒΙΝΤΕΟ: Ο Ερντογάν έδωσε… χαρτζιλίκι σε βουλεύτρια του κόμματός του που του φίλησε το χέρι

Σάλος έχει προκληθεί στην Τουρκία με πλάνα που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες με πρωταγωνιστή τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και μία βουλευτή του.

Ο λόγος για την 41χρονη Σεντά Σαριμπάς, η οποία παρευρέθηκε σε εκδήλωση για την παράδοση ενός νέου αυτοκινητοδρόμου στα Άδανα.

Εκεί βρισκόταν και ο Τούρκος πρόεδρος, τον οποίο μόλις η Σαριμπάς είδε έσπευσε να του φιλήσει το χέρι. Αυτό που προκαλεί μεγαλύτερη αίσθηση είναι πως στο σχετικό βίντεο διακρίνεται ο Ερντογάν να δίνει στη βουλευτή ένα χαρτονόμισμα. Τα τουρκικά μέσα αναφέρουν πως επρόκειτο για χαρτονόμισμα 200 λιρών.

Να σημειωθεί πως το… χαρτζιλίκωμα αποτελεί μια συνήθη τακτική του Ερντογάν αλλά κυρίως προς παιδιά.

Οι παραπάνω εικόνες προκάλεσαν την αντίδραση της αντιπολίτευσης στην Τουρκία, δηλώνοντας πως οι βουλευτές του AKP «δεν λειτουργούν ανεξάρτητα».

Ποια είναι η Σεντά Σαριμπάς

Η Σεντά Σαριμπάς είχε εκπροσωπήσει την Τουρκία στα καλλιστεία Μις Κόσμος του 2005 στην Κίνα ενώ το 2006 είχε επιλεγεί ως η εκπρόσωπος της τουρκικής ομορφιάς.

Η 41χρονη κατάγεται από τα Άδανα αν και γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη. Η μητέρα της υπήρξε στέλεχος του κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) ενώ ο σύζυγός της, ο επιχειρηματίας Σεντάτ Σαριμπάς με τον οποίο παντρεύτηκε το 2006, είναι επίσης στέλεχος του ίδιου κόμματος.

Πηγή: in.gr

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Οι πρώτες στιγμές της νεάς φονικής πυρκαγιάς στη Λεμεσό-Εν αναμονή των ερευνών για τα αίτια
Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι των Γερμανικών Εκλογών
Έκτακτη σύνοδο Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για άμυνα και Ουκρανία αρχές Μαρτίου
Έφοδος της ΥΚΑΝ σε αποθήκη, εντόπισε φυσίγγια και πάνω από ένα κιλό κάνναβη-Χειροπέδες σε 34χρονο (pics)
Σχηματισμό Κυβέρνησης το συντομότερο δυνατό ζητά ο Φρίντριχ Μερτς-Η πρώτη τοποθέτηση Σολτς
Τη Δευτέρα η συνέχεια των ερευνών για τα αίτια της νέας φονικής πυρκαγιάς με θύμα τον 32χρονο Μενέλαο
Οι κρίσιμες εκλογές στη Γερμανία και οι προσδοκίες των αγορών για περισσότερες δαπάνες
Προβάδισμα Μερτς και CDU δείχνει το πρώτο Exit Poll στη Γερμανία-Αρχίζει η καταμέτρηση ψήφων
Αμφισβητεί το πόρισμα Hellenic Train ο σύμβουλος των οικογενειών θυμάτων-«Επιστημονική φαντασία»
Κοντά στη λύση του μυστηρίου για τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου-Οι μαρτυρίες για τον χαρακτήρα του