Ξεκαθαρίζει ο Κεραυνός για τις οφειλές των σωματείων-«Η προσέγγιση της Κυβέρνησης δεν θα διαφοροποιηθεί»

Ο Υπουργός Οικονομικών, Μάκης Κεραυνός, δήλωσε την Τετάρτη ότι η προσέγγιση της Κυβέρνησης αναφορικά με τις οφειλές των σωματείων προς το κράτος, δεν μπορεί να διαφοροποιηθεί, καθώς μέχρι στιγμής δεν υπήρξε κάποια πρόοδος, όπως είπε, μετά τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν για να διευθετηθεί το θέμα.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, στο περιθώριο δηλώσεων στο Προεδρικό Μέγαρο, μετά από συνάντηση με μέλη του ΣΥ.ΚΑ.ΛΑ., για το εάν αναμένει να υπάρξει ανταπόκριση από πλευράς σωματείων και να κλείσει το θέμα των οφειλών, ο Υπουργός εξέφρασε λύπη για τη εξέλιξη που πήρε το θέμα, σημειώνοντας ότι «η Κυβέρνηση κατέβαλε πάρα πολλές προσπάθειες και με σχέδιο και με νομοθεσίες, για να διευκολύνουμε ώστε αυτό το θέμα επιτέλους να διευθετηθεί».

Πρόσθεσε ότι «μέχρι στιγμής δεν υπήρξε κάποια πρόοδος, επομένως δεν μπορούμε να διαφοροποιήσουμε την προσέγγισή μας, η οποία είναι η ίδια προς όλους όσους οφείλουν στο δημόσιο». Κλείνοντας, εξέφρασε την ελπίδα «να επικρατήσουν πιο σοφές σκέψεις και έστω και την τελευταία στιγμή να υπάρξει ανταπόκριση».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Ολοκληρώνεται η διοικητική έρευνα για τον θάνατο του 33χρονου μεταμοσχευμένου-«Κανονικά πρέπει να το έχουμε μέχρι αύριο»
Χ. Παρπαρίνου: Η φωνή τους ακούγεται δυνατά στο εξωτερικό, αλλά αγνοείται στο σπίτι τους
Επιστολή στον ΓΓ του ΟΗΕ από τ/κ σύνδεσμο που ζητά αναγνώριση ψευδοκράτους
Απαντά στην Ελεγκτική το Τμήμα Δασών-«Τα δύο έργα εξυπηρετούν κοινωφελείς σκοπούς»
Ενίσχυση της ασφάλειας στο νερό με νέα νομοθεσία για πισίνες
Στις 22 Ιουλίου τα αποτελέσματα για ΑΑΕΙ Κύπρου και Στρατιωτικές Σχολές Ελλάδας
Διευκρινίσεις από Τμήμα Αλιείας-«Μόνο ένα περιστατικό ρύπανσης από πετρελαιοειδή σε θάλασσα της Λεμεσού»
Εργασίες ασφαλτόστρωσης στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού
Εκδήλωση στο Πανεπιστήμιο Κύπρου για την Κύπρο του 1974 μέσα από τη λογοτεχνία
Στο μικροσκόπιο της Ελεγκτικής το αναψυκτήριο στο Πάρκο Ακαδημίας-Ευθύνες σε Τμ. Δασών και μη ορθός προγραμματισμός