Το Υπουργικό ενέκρινε δαπάνη €1,5 εκ. για τη μαρίνα Λάρνακας

Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε την Τετάρτη τη δαπάνη ποσού ύψους €1,5 εκ. για εργασίες εκβάθυνσης και ανακαίνισης της μαρίνας της Λάρνακας.

Όπως ανακοίνωσε ο Υπουργός Μεταφορών Αλέξης Βαφεάδης μετά το πέρας του Υπουργικού, οι εργασίες αυτές κρίνονται απαραίτητες για την ασφαλή λειτουργία της μαρίνας και την ασφαλή είσοδο και έξοδο σκαφών στη μαρίνα, όπως επίσης και για μια γενική αναβάθμιση της ασφάλειας στους γύρω χώρους.

«Η δράση αυτή εμπίπτει στις δεσμεύσεις, που είχαμε κάνει προς την τοπική κοινωνία της Λάρνακας, ότι θα προχωρούσαμε στα έργα αυτά το συντομότερο δυνατόν. Έχουν ήδη υλοποιηθεί οι μελέτες για την εκβάθυνση και προχωρούμε άμεσα με την προσφοροδότη του έργου», ανέφερε.

Ο Υπουργός είπε επίσης ότι αναμένεται πως σύντομα το έργο θα υλοποιηθεί και θα τεθεί στην υπηρεσία των χρηστών της μαρίνας.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε ότι ο χρόνος υλοποίησης του έργου είναι έξι μήνες, αλλά πρέπει να ολοκληρωθούν πρώτα τα έγγραφα προσφορών, κάτι το οποίο θα τρέξει αμέσως.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν πάνω από 3 εκ. ευρώ
Αψήφησαν το κρύο και κουνήθηκαν στους ρυθμούς της παιδικής καρναβαλίστικης παρέλασης στη Λεμεσό (pics)
Εγκαινιάστηκε άλσος αγνοουμένων στα Τρίκαλα-«Οι αγνοούμενοι είναι η πιο οδυνηρή πτυχή της εισβολής»
Τιμήθηκαν οι ήρωες του Αγίου Βασιλείου-«Ζωντανό μέρος της ταυτότητάς μας, κομμάτι της ιστορίας»
Σκυλάκι χάθηκε στο Τρόοδος-Δίνεται αμοιβή από τους ιδιοκτήτες (pics)
Ψηλή η ζήτηση ηλεκτρικής ενέργειας το Σάββατο-Μέχρι την Πέμπτη στην Κύπρο η Coral
Σε φθίνουσα πορεία η τηλεόραση για την ενημέρωση των νέων, επιλέγουν Social Media-Διαφορετικές προτεραιότητες
Συνεχίζεται η επέλαση της Coral-Νέα πορτοκαλί προειδοποίηση, στους -10 η θερμοκρασία το βράδυ
Κρίσιμες συναντήσεις στο ΥΠΑΝ για το σύστημα αξιολόγησης εκπαιδευτικών-Κλειδώνουν οι λεπτομέρειες
Απεβίωσε ο πατέρας του βουλευτή του ΔΗΣΥ Δημήτρη Δημητρίου