Έκρηξη βόμβας τα ξημερώματα στο σπίτι 34χρονης στη Λεμεσό-Προκλήθηκαν ζημιές

Έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στην είσοδο οικίας 34χρονης, στη Λεμεσό, προκαλώντας ζημιές ανυπολόγιστης, μέχρι στιγμής, αξίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 3:15 σημειώθηκε έκρηξη στην κύρια είσοδο της οικίας 34χρονος, η οποία βρίσκεται σε χωριό της Δυτικής Λεμεσού. Η κατοικία ήταν συμπληρωμένη αλλά δεν είχε ακόμη κατοικηθεί από την ιδιοκτήτρια και την οικογένειά της.

Από την έκρηξη που σημειώθηκε, φαίνεται να προκλήθηκαν ζημιές στην πόρτα εισόδου, ενώ προκλήθηκαν και μικρές ζημιές στην επίπλωση της οικίας, με την αξία τους να μην έχει ακόμη υπολογιστεί.

Μέλη της Δύναμης καθώς επίσης και πυροτεχνουργός έσπευσαν στη σκηνή για εξετάσεις. Η σκηνή αποκλείστηκε και από τις προκαταρκτικές εξετάσεις διαπιστώθηκε πως η έκρηξη προκλήθηκε από αυτοσχέδια βόμβα η οποία είχε τοποθετηθεί στην εξώπορτα.

Σημειώνεται πως η σκηνή παραμένει υπό φρούρηση και οι εξετάσεις της Αστυνομίας θα συνεχιστούν σήμερα.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Παγετός στους δρόμους που οδηγούν στο Τρόοδος-Πρόσβαση μόνο για οχήματα 4Χ4 ή με αντιολισθητικές
Ένα θανατηφόρο κάθε δέκα μέρες το 2024-Μαύρη πρωτιά σε θανάτους για ανήλικους και νεαρούς μέχρι 24 ετών
Deepfake απάτες και στην Κύπρο-Πώς η τεχνητή νοημοσύνη απειλεί την ασφάλεια των πολιτών
Όλοι αθώοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου, εάν όμως οι θεσμοί τους άφηναν να δικαστούν...
Συνελήφθησαν δυο γυναίκες για κλοπή χρημάτων στην Λάρνακα-Καταζητείται ακόμα ένα πρόσωπο
Συνεχίζει τον αγώνα η χαροκαμένη μάνα του Θανάση-«Με βασάνιζαν για 20 χρόνια, μέχρι που ξέθαψα το παιδί μου»
Χειροπέδες σε 30χρονο για εμπρησμό οχήματος ιδιοκτησίας 70χρονου στη Λεμεσό
Κλείνουν δρόμοι για τις καρναβαλίστικες εκδηλώσεις
Πυρκαγιές σε σπίτια σε Λευκωσία και Αυγόρου-Προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές
Ολισθηροί και επικίνδυνοι οι δρόμοι λόγω καιρού-Η ενημέρωση από την Αστυνομία