Διασώστες αμφισβητούν την ιστορία του σκιέρ που βρέθηκε μετά από μία ημέρα-«Δεν βγάζουν νόημα όσα είπε»

Έμπειροι διασώστες αμφισβητούν ένα κομμάτι της αφήγησης του νεαρού σκιέρ που ήταν αγνοούμενος επί ώρες στο Σέλι.

Ορισμένα από τα πράγματα που είπε ο σκιέρ στις κάμερες εγείρουν ερωτήματα για την εξαφάνισή του, όπως τονίζουν ειδικοί σε χιονοδρομικά κέντρα, αλλά και αποστολές διάσωσης.

«Η αλήθεια είναι πως το άναμμα της φωτιάς θα βοηθούσε στην εύρεση του αγνοουμένου. Ο εντοπισμός γίνεται με τριγωνισμό από τις κεραίες» δήλωσε η διασώστρια Εβίνα Τζιώρα στον ΑΝΤ1, με αφορμή βίντεο που είχε τραβήξει ο νεαρός τα μεσάνυχτα της εξαφάνισής του, στο οποίο φαίνεται να έχει ανάψει φωτιά για να μείνει ζεστός.

Μια φωτιά που, όπως λένε οι ειδικοί, θα μπορούσε να την έχει ανάψει από την πρώτη στιγμή, ώστε να δουν τον καπνό και να τον εντοπίσουν.

«Αυτά τα γεγονότα, όπως περιγράφηκαν, δεν βγάζουν νόημα το 2025. Σας προκαλώ να κρυφτείτε κάπου σε ένα βουνό με τα πόδια και δώστε μου ελικόπτερα και drone να σας βρω. Σίγουρα δεν θα το ακούσετε μόνο μια φορά» είπε ο Μιχάλης Ζιώτης, έμπειρος χιονοδρόμος.

«Σύμφωνα με τους χάρτες, υπήρχε σήμα σε εκείνη την περιοχή. Όλα τα κινητά πια μπορούν να πάρουν εφαρμογή και να μας βλέπουν οι φίλοι μας και όλος ο κόσμος κάποια στιγμή» πρόσθεσε.

Πηγή: iefimerida.gr

Δειτε Επισης

Μωράκι βιάστηκε να έρθει στον κόσμο-Γέννησε μέσα σε ασθενοφόρο στην Αρτέμιδα η μητέρα
Ανήλικοι στην Αθήνα πουλούσαν κροτίδες μέσω social media-Συνελήφθησαν και ενήλικες για παραμέληση εποπτείας
«Πράξη πολέμου» θεωρεί τον Χάρτη της Ελλάδας η τουρκική αντιπολίτευση-Επικρίνουν τον Ερντογάν
ΒΙΝΤΕΟ: Διαρρήκτης στην Κρήτη μπήκε ημίγυμνος σε εκκλησία και έκλεψε τα τάματα
Η Ελλάδα ανακήρυξε ΑΟΖ στο Ιόνιο μέχρι το Ακρωτήριο Ταίναρο
Κόλαφος η Εισαγγελική πρόταση για τους πολεοδόμους της Ρόδου-Οι παραπλανητικές κινήσεις και οι περιουσίες
Η 25χρονη στη Μαγνησία «εκτοξεύτηκε» από το αυτοκίνητο-Διερχόμενο ασθενοφόρο έσωσε τους γονείς της
Επτά δικογραφίες στην Ελλάδα για τον ρόλο ΜΚΟ σε κυκλώματα δουλεμπόρων
Τραγωδία στη Μαγνησία-Νεκρή 20χρονη σε τροχαίο, στη ΜΕΘ οι γονείς της
Το φορτηγό με τον Ουκρανό ήρθε με ταχύτητα και παρέσυρε τα δύο ΙΧ στα διόδια στην Εγνατία