Νέα διαδικτυακή απάτη-Νόμιζε ότι ενοικίασε σπίτι σε ευρωπαϊκή χώρα και τελικά του απέσπασαν πάνω 9,000 ευρώ

Υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου, με θύμα 44χρονο, διερευνά η Αστυνομία, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, τον περασμένο Οκτώβριο, μέσω ιστοσελίδας συμφώνησε στην ενοικίαση σπιτιού, σε χώρα της Ευρώπης. Για το σκοπό αυτό, ο παραπονούμενος απέστειλε χρηματικό ποσό πέραν των €9,000, σε τραπεζικό λογαριασμό που του υποδείχθηκε από την εν λόγω ιστοσελίδα.

Ωστόσο μετά την καταβολή των χρημάτων, ο παραπονούμενος έχασε κάθε επικοινωνία με την συγκεκριμένη ιστοσελίδα, αφού αυτή κατέβηκε από το διαδίκτυο.

Το Γραφείο Διερεύνησης Οικονομικού Εγκλήματος, του ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Με αφορμή και αυτή την υπόθεση, η Αστυνομία συμβουλεύει για άλλη μια φορά το κοινό, να είναι εξαιρετικά προσεκτικό σε κάθε συναλλαγή του μέσω διαδικτύου.

Καλεί επίσης το κοινό, να αποφεύγει τις αγορές μέσω άγνωστων ή ύποπτων ιστοσελίδων και να προτιμά, για το σκοπό αυτό, γνωστές και έγκυρες πλατφόρμες. Σε κάθε περίπτωση, το κοινό προτρέπεται να ελέγχει και να βεβαιώνεται για την αξιοπιστία και την ασφάλεια κάθε ιστοσελίδας, πριν προχωρήσει σε οποιαδήποτε συναλλαγή.

Δειτε Επισης

Του έπεσε αναμμένο τσιγάρο στο όχημα και άρπαξε φωτιά-Ζημιές στο εσωτερικό του οχήματος
Έκρυβε σε... θαμμένο χρηματοκιβώτιο 126 χιλιάδες χιλιάδες ευρώ-Συνελήφθη 33χρονη
Πυρπόλησε όχημα 42χρονης, μαρτυρία οδήγησε στον ύποπτο-Χειροπέδες σε 49χρονο στη Λεμεσό
Άρχισαν οι έρευνες για την τραγωδία στη Λεμεσό-Είχε σταθεί πρόσφατα στα πόδια του μετά από τροχαίο ο άτυχος 33χρονος
Ξανά στο σκαμνί της Βουλής η Αστυνομία, κρίνεται για τους χειρισμούς της σε διαδηλώσεις
ΒΙΝΤΕΟ: Οι πρώτες στιγμές της νεάς φονικής πυρκαγιάς στη Λεμεσό-Εν αναμονή των ερευνών για τα αίτια
Έφοδος της ΥΚΑΝ σε αποθήκη, εντόπισε φυσίγγια και πάνω από ένα κιλό κάνναβη-Χειροπέδες σε 34χρονο (pics)
Τη Δευτέρα η συνέχεια των ερευνών για τα αίτια της νέας φονικής πυρκαγιάς με θύμα τον 32χρονο Μενέλαο
Τελέστηκε το μνημόσυνο του ήρωα αστυφύλακα Ανδρέα Χριστοφίδη
Άλλη μία φονική πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό, νεκρός 32χρονος-Προσπάθησε να το σώσει ο αδελφός του