Χτύπησαν πισώπλατα 29χρονο σε εγκαταλελειμμένη οικοδομή και το έσκασαν-Σε σοβαρή κατάσταση ο νεαρός

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση επίθεσης εναντίον 29χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε γύρω στη 1.10 τα ξημερώματα σήμερα, τραυματισμένος σε εγκαταλελειμμένη οικοδομή στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο 29χρονος φέρεται, ενώ ήταν εκτός της εγκαταλελειμμένης οικοδομής, να δέχθηκε επίθεση από τρία άγνωστα πρόσωπα, τα οποία αφού τον χτύπησαν στην πλάτη με άγνωστο αντικείμενο, τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε, ότι έφερε τραύμα στον πνευμοθώρακα και κρατήθηκε για νοσηλεία, με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται σοβαρή, αλλά σταθερή.

Στη σκηνή εντοπίστηκε ακόμη ένα πρόσωπο, άντρας ηλικίας 28 ετών, ο οποίος φαίνεται να διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον 29χρονο και είναι το πρόσωπο, το οποίο τον εντόπισε τραυματισμένο και κάλεσε το ασθενοφόρο.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε, ότι ο 28χρονος διαμένει παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας από το 2022 και συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης παραμονής.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δειτε Επισης

Πέντε συλλήψεις στη Λάρνακα-Εντοπίστηκαν μαχαίρι, ναρκωτικά και ασημένιες αλυσίδες χειρός
Φωτιά σε παλιά αντικείμενα σε ακατοίκητη πολυκατοικία στην Πάφο
Εύφλεκτη ύλη εντοπίστηκε στο χωράφι που τυλίχθηκαν στις φλόγες επτά οχήματα στο Τσέρι-Επηρεάστηκε και όγδοο (pics)
Κλάπηκαν αυτοκίνητα από οικία στην Πάφο, το ένα εντοπίστηκε Ύψωνα και το άλλο Πολεμίδια-Χειροπέδες σε 30χρονη
Συνελήφθη 37χρονος που απέσπασε 2.200 ευρώ από 50χρονο
Χειροπέδες σε 43χρονο που επιχείρησε να διαρρήξει την κύρια είσοδο πολυκατοικίας
Παραδόθηκαν στις φλόγες οκτώ οχήματα σε χωράφι έξω από κτήριο στη Λευκωσία
Προσανατολίζεται σε αγώνες με 800 φιλοξενούμενους η ΚΟΠ-Προτείνει καθολική απαγόρευση μετακίνησης η «Ισότητα»
Σε κοινή γραμμή πλεύσης τα πορίσματα για Μαρί και ΤΑΚΑΤΑ-Έδωσαν μεν γραμμή για τα ποινικά, ελέγχονται όμως άπαντες
Χείμαρρος στην ένσταση της η πλευρά της Βαρωσιώτου-Έδειξε κακοπιστία και παρεμβάσεις, θέτει θέμα για μη εξαίρεση Δικαστών