Την ανάγκη για επανακατασκευή του δρόμου Έμπας-Τάλας ήγειρε ο κοινοτάρχης-«Έχουν σημειωθεί πολλές τροχαίες συγκρούσεις»

Το θέμα της επικινδυνότητας του παρακαμπτήριου δρόμου Έμπας–Τάλας θέτει εκ νέου ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Έμπας και Β' Αντιπρόεδρος του ΕΟΑ Πάφου, Μάριος Μεταξάς.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Μεταξάς ανέφερε πως στο συγκεκριμένο οδικό δίκτυο έχουν σημειωθεί πολλές τροχαίες οδικές συγκρούσεις λόγω της κακής κατασκευής, αλλά και των πολλών μικρών παρόδων, και επιβάλλονται διάφορες ενέργειες για να γίνει ρυθμιστικό σχέδιο και γενική ανάπλαση του δρόμου με στόχο, όπως είπε, αυτός να επανακατασκευαστεί σωστά και με ασφάλεια.

Ο δρόμος είναι μήκους περίπου δύο χιλιομέτρων. Ο κ. Μεταξάς επεσήμανε πως από τον Ιούλιο που ανέλαβε ως κοινοτάρχης της περιοχής προσπαθεί να προχωρήσει σε επικαιροποίηση των σχεδίων και να εντάξει το έργο στον προϋπολογισμό του κράτους.

Είπε πως οι αρμόδιοι φορείς δεσμεύτηκαν ότι θα προσπαθήσουν να εντάξουν το σχέδιο στους προυπολογισμούς του κράτους προς υλοποίηση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Εκτιμήσεις για υποβολή λιβέλου πίστεως χωρίς αναφορά στη Σύνοδο της Κρήτης από Τυχικό-Εκπνέει το χρονοδιάγραμμα
Μικρό καλάθι κρατούν οι γονείς για την απόφαση για φοίτηση στα ειδικά σχολεία-«Δεν είναι η λύση»
Χρήζουν βελτιώσεων για να αδειοδοτηθούν τρία γήπεδα-Στάση αναμονής από την Αρχή
Ενημερώθηκαν για τις δόσεις από τον Έφορο Φορολογίας οι ομάδες-Τελεσίγραφο και αυστηρή επιτήρηση
Συμφωνεί με ξενόγλωσσα στα δημόσια πανεπιστήμια, διαφωνεί με αυτοχρηματοδότηση η ΠΣΕΜ
Μπαίνει σε ισχύ την Πέμπτη ο νόμος για εγγραφές και μεταβιβάσεις οχημάτων υπό ανάκληση
Μόνο ηλεκτρονικά εγγραφές για 2025-2026 σε δημοτικά και νηπιαγωγεία
Χωρίς ρεύμα λόγω βλάβης περιοχές στη Λάρνακα-Πότε θα επανέλθει
Σάλος με βιβλίο της κυπριακής συμμετοχής στη Μπιενάλε Αρχιτεκτονικής-Αποσύρεται με οδηγίες Κασσιανίδου
Κατ' άρθρον συζήτηση στην Επ. Παιδείας για ξενόγλωσσα προγράμματα δημόσιων πανεπιστημίων