Γκάφα ολκής-Εντόπισαν νεκρό στη Λευκωσία, απέκλεισαν την εγκληματική ενέργεια και τελικά αποκαλύφθηκε φόνος

Ανατροπή δεδομένων καταγράφηκε σε υπόθεση θανάτου αλλοδαπού άντρα, που βρέθηκε νεκρός στις 6 Ιανουαρίου, σε ανοιχτό χώρο στην Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, έπειτα από την νεκροτομή που διενεργήθηκε το πρωί από τον Ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους, διαπιστώθηκε πως το θύμα φέρει τραύματα από πυροβολισμό στην πλάτη και ως εκ τούτου, διαπιστώθηκε πως ο θάνατος του επήλθε από εγκληματική ενέργεια.

Ωστόσο, προηγουμένως φαίνεται να είχε αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια. Όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες του REPORTER, ο 24χρονος από το Πακιστάν, εντοπίστηκε νεκρός γύρω στις 10 το βράδυ, ανήμερα των Θεοφανείων, σε χωράφι στον Στρόβολο, όπου ήταν ξαπλωμένος ανάσκελα.

Αμέσως, στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, καθώς και ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, ο οποίος, όπως ανέφερε έγκυρη πηγή, απέκλεισε εκ πρώτης όψεως την εγκληματική ενέργεια, εξού και η Αστυνομία, όπως σημειώνεται, δεν διερευνούσε φόνο εκ προμελέτης.

Ωστόσο, μετά την νενομισμένη νεκροτομή διαπιστώθηκε πως ο θάνατος του 24χρονου επήλθε από εγκληματική ενέργεια, με το ΤΑΕ Λευκωσίας πλέον, σύμφωνα πάντα με πηγές, να διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης.

Η ανακοίνωση της Αστυνομιας

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε η Αστυνομία το απόγευμα της Παρασκευής. Όπως ανέφερε, «την περασμένη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου, 2025 και ώρα 9.15 λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία από πολίτη, ότι σε ανοικτό χώρο στη Λευκωσία υπήρχε νεκρό πρόσωπο. Στη σκηνή μετέβηκαν μέλη της Αστυνομίας, καθώς και ασθενοφόρο και αφού διαπιστώθηκε ότι ο άντρας που εντοπίστηκε ήταν νεκρός, μεταφέρθηκε στο Νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας».

Πρόσθεσε πως πρόκειται για 24χρονο αλλοδαπό, τα στοιχεία του οποίου δεν μπορούν να δοθούν στη δημοσιότητα.

«Στη σκηνή κλήθηκε ιατροδικαστής, ο οποίος διενήργησε αυτοψία. Σήμερα Παρασκευή 10 Ιανουαρίου, 2025 διενεργήθηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού και διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος του 24χρονου προήλθε από εσωτερική αιμορραγία προκληθείσα από σφαίρα πυροβόλου όπλου. Από τη σορό παραλήφθηκαν τεκμήρια για να σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις», σημείωσε περαιτέρω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Καταγγελία Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας για παράνομες ηχογραφήσεις συνομιλιών στο Κέντρο Ελέγχου Λευκωσίας
Χειρίζεται τη σύλληψη του Ελλαδίτη στα κατεχόμενα το ΥΠΕΞ-Διαβήματα μέσω Τεχνικής Επιτροπής
Aσύλληπτη τραγωδία με νεκρό δίχρονο στην Ισπανία-Πατέρας το ξέχασε στο όχημα εν μέσω καύσωνα
Σε μια εβδομάδα η τελευταία συνάντηση για ΑΤΑ-Μηδαμινές ελπίδες για θετική κατάληξη
Τραγωδία στην Ελλάδα-Νεκρή δεκατετράχρονη που έπεσε από γέφυρα
Συναντήθηκε με τον Ντάουτι η Ολγκίν-Πήρε διαβεβαιώσεις από Βρετανία για στήριξη των προσπαθειών της στο Κυπριακό
Έξαλλος ο Ερντογάν για τη γελοιογραφία του Μώαμεθ-«Άθλια προβοκάτσια»
Δεσμευτική απόφαση Εφετείου για αποκάλυψη απόρρητων εγγράφων-Δεν επιβάλλεται να παρουσιάζονται αυτούσια
Έσπασαν κάθε ρεκόρ οι διελεύσεις από τα οδοφράγματα το 2024-Ξεπέρασαν τα επτά εκατομμύρια
Έντονη αντίδραση Γιούλας Πιτσιάλη για επέκτασης φοίτησης παιδιών με αναπηρία-«Λανθασμένες πολιτικές αποκλεισμού»