Σοβαρή καταγγελία από ασθενή-Την έστειλαν σπίτι με σπασμένα πλευρά και ρήξη σπλήνας, δίνοντας της παυσίπονο

Υπό διερεύνηση βρίσκεται περιστατικό στο νοσοκομείο Πόλης Χρυστοχούς, μετά από καταγγελία για ασθενή με σπασμένα πλευρά και ρήξη σπλήνας, η οποία δεν έτυχε της κατάλληλης προσοχής.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, γυναίκα μετέβη στο νοσηλευτήριο τις προηγούμενες μέρες, μετά από ατύχημα που συνέβη στην κατοικία της. Στη συνέχεια, αφού οι επί καθήκον ιατροί προχώρησαν σε εξετάσεις αλλά και λήψη ακτινογραφίας στην ασθενής, ωστόσο, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, αποφάσισαν να της δώσουν μόνο συνταγή για παυσίπονο και της είπαν πως μπορεί να αποχωρήσει.

Η γυναίκα, λίγες ώρες αργότερα, λιποθύμησε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως φέρει οκτώ σπασμένα πλευρά ενώ υπέστη και ρήξη σπλήνας.

Πάντως από πλευράς ΟΚΥπΥ, παρόλο που δεν έχει γίνει η οποιανδήποτε καταγγελία στον Οργανισμό μέχρι στιγμής, εντούτοις θα εξεταστεί το περιστατικό και τα γεγονότα που οδήγησαν στην μεταφορά της γυναίκας στο νοσοκομείο μετά από λιποθυμία και ενώ ήδη είχε εξεταστεί από άλλο νοσηλευτήριο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η οικογένεια της γυναίκας αναμένεται να προχωρήσει σε καταγγελία στην Αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοβαρή έλλειψη σε ομάδες αίματος-Έκκληση προς τους αιμοδότες, ανοικτοί μέχρι το βράδυ οι σταθμοί

Δειτε Επισης

Επιτήδειοι κατάφεραν να εξαπατήσουν 34χρονο και να του αποσπάσουν πάνω από 119 χιλιάδες ευρώ
Από αναθυμιάσεις πιθανόν να έχασε τη ζωή ο 27χρονος στον Ύψωνα-Ήταν μόνος του στην οικία
Νέα θεωρία για την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚάν-Ενδεχομένως να σκοτώθηκε σε τροχαίο
Φορτωμένοι με πάνω από 17 κιλά κάνναβης έφτασαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας δύο πρόσωπα
Παραγωγική χαρακτήρισε τη συνάντηση του με Ολγκίν ο Γεραπετρίτης-«Μόνη οδός για πρόοδο στο Κυπριακό ο διάλογος»
Νεκρός ανασύρθηκε 27χρονος μετά από πυρκαγιά σε σπίτι στον Ύψωνα-Σε εξέλιξη οι έρευνες για την τραγωδία
Από τις πιο σφοδρές επιθέσεις στο Χάρκοβο-Έφτασαν του έξι οι νεκροί και 21 οι τραυματίες
Χιλιάδες στην τριήμερη πορεία προς τη Γάζα-«Θα βαδίσω γιατί δεν μπορώ να βλέπω άλλα νεκρά παιδιά»
Διπλή δολοφονία στο Βέλγιο-Νεκρές 46χρονη και η 6χρονη κόρη της μέσα σε φλεγόμενο διαμέρισμα
Αντιδρά το Άλμα για την έρευνα σε βάρος του Οδυσσέα-«Πρακτικές που θυμίζουν Ερντογάν και Όρμπαν»