Χυδαίο σχόλιο Μασκ για Τριντό-«Κορίτσι μου, δεν είσαι πια κυβερνήτης του Καναδά, δεν μετράει τι λες»

Χυδαία φραστική επίθεση εξαπέλυσε ο Έλον Μασκ κατά του Καναδού πρωθυπουργού Τζάστιν Τριντό μετά το κατηγορηματικό «όχι» του στα σχέδια Τραμπ για τη χώρα του.

Ο Τριντό είχε απαντήσει χθες, με μια ανάρτηση δύο παραγράφων στο X, στις... φαντασιώσεις Τραμπ για προσάρτηση του Καναδά από τις ΗΠΑ.

«Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα ο Καναδάς να γίνει μέρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι εργαζόμενοι και οι κοινότητες και στις δύο χώρες μας επωφελούνται από το ότι είμαστε ο μεγαλύτερος εμπορικός εταίρος και σύμμαχος ασφάλειας ο ένας του άλλου».

Και ο Μασκ επιχείρησε σήμερα να ταπεινώσει τον Τριντό, εκτοξεύοντας λάσπη εναντίον του μέσα από την πλατφόρμα του:

«Κορίτσι μου, δεν είσαι πλέον κυβερνήτης του Καναδά, άρα δεν έχει σημασία τι λες», έγραψε ο Μασκ απευθυνόμενος στον απερχόμενο πρωθυπουργό του Καναδά -ο οποίος ανακοίνωσε προ ημερών την παραίτησή του-, εξισώνοντάς τον με κυβερνήτη πολιτείας των ΗΠΑ.

Λίγες ώρες νωρίτερα ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωνε ότι θα ασκήσει οικονομική πίεση στον Καναδά για να γίνει η 51η πολιτεία των ΗΠΑ και μάλιστα δημοσίευσε χάρτη με τον βόρειο γείτονα ως μέρος της αμερικανικής επικράτειας.

«Ω, Καναδά!» αναφέρει ο Τραμπ στη λεζάντα της ανάρτησής του στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Truth Social - ιδιοκτησίας του.

«Θα ήταν πραγματικά σημαντικό να ξεφορτωθούμε αυτή την τεχνητά τραβηγμένη γραμμή» είπε σε συνέντευξη Τύπου στην έπαυλή του στο Μαρ-α-Λάγκο ο Τραμπ αναφερόμενος στα σύνορα ΗΠΑ-Καναδά. «Δείτε πώς θα δείχνει, θα είναι πολύ καλύτερα για την εθνική ασφάλεια. Καναδάς και ΗΠΑ, θα ήταν κάτι πραγματικά σημαντικό», πρόσθεσε.

Πηγή: iefimerida.gr

Δειτε Επισης

Η AfD πρώτο κόμμα στα ανατολικά κρατίδια της Γερμανίας-Οι μετακινήσεις των ψηφοφόρων
Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι των Γερμανικών Εκλογών
Έκτακτη σύνοδο Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για άμυνα και Ουκρανία αρχές Μαρτίου
Σχηματισμό Κυβέρνησης το συντομότερο δυνατό ζητά ο Φρίντριχ Μερτς-Η πρώτη τοποθέτηση Σολτς
Οι κρίσιμες εκλογές στη Γερμανία και οι προσδοκίες των αγορών για περισσότερες δαπάνες
Προβάδισμα Μερτς και CDU δείχνει το πρώτο Exit Poll στη Γερμανία-Αρχίζει η καταμέτρηση ψήφων
«Βαρόνους του χάους» χαρακτήρισε τον Σύνδεσμο Βιομηχάνων ο Ερντογάν
«Το Ισλάμ δεν ανήκει στη Γερμανία»-Τρόμος στους Τούρκους για την άνοδο του ακροδεξιού AfD
Ντυμένοι αποκριάτικα αλλά και… γυμνοί προσήλθαν οι Γερμανοί στις κάλπες
Μητέρα και γιος δολοφονήθηκαν πριν 45 χρόνια-Η υπόθεση εξιχνιάστηκε τώρα