Τέλος Ιανουαρίου τα εγκαίνια του «προεδρικού»- Θα γίνουν από τον Ταγίπ Ερντογάν

Εντός του τρέχοντος Ιανουαρίου θα ολοκληρωθεί το νέο «προεδρικό μέγαρο» στα κατεχόμενα, δήλωσε ο Τούρκος Αντιπρόεδρος, Τζεβντέτ Γιλμάζ, και τα εγκαίνια θα γίνουν από τον Ταγίπ Ερντογάν.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, τ/κ δημοσιεύματα προχθές ανέφεραν ότι ο κ. Γιλμάζ απαντούσε σε ερωτήσεις οικονομικών συντακτών στην Κωνσταντινούπολη για τα έργα και την στήριξη που η Τουρκία παρέχει στο ψευδοκράτος, σχεδόν σε όλους τους τομείς. Στο πλαίσιο αυτό, είπε, λειτούργησε το νέο τερματικό του παράνομου αεροδρομίου στην κατεχόμενη Τύμπου.

«Πρώτα ο Θεός, ο Πρόεδρός μας θα εγκαινιάσει (το νέο «προεδρικό» συγκρότημα). Στο τέλος Ιανουαρίου θα είναι έτοιμο να εγκαινιαστεί. Περιμένουμε πλέον την επίσημη ημερομηνία που θα γίνει η επίσκεψη του Προέδρου μας για να πραγματοποιηθούν τα επίσημα εγκαίνια, δηλαδή θεωρείται ότι το ολοκληρώσαμε» είπε.

Πρόσθεσε ότι πραγματοποιούν έργα σε σχέση με την ενεργειακή ασφάλεια και αξιολογούν εναλλακτικές λύσεις, αναφέροντας επίσης ότι άνοιξαν «στρατιωτικό νοσοκομείο» στην κατεχόμενη Κερύνεια, έκαναν επενδύσεις στην υγεία, την γεωργία και την κτηνοτροφία και παρείχαν στήριξη στα εσπεριδοειδή και στην κτηνοτροφία.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Κλάφτηκε και ο Φιντάν στην Ολγκίν για τις διώξεις σφετεριστών-Κατηγορίες για «δημιουργία έντασης» από Τατάρ
Μπαίνει σε ισχύ την Πέμπτη ο νόμος για εγγραφές και μεταβιβάσεις οχημάτων υπό ανάκληση
Στο νοσοκομείο τέσσερα πρόσωπα μετά από σύγκρουση φορτηγού με δύο οχήματα στη Λεμεσό
Πλαστογράφησαν έγγραφα για να παραμείνουν στην Κύπρο-Έξι συλλήψεις
Εγκλωβίστηκε στο διαμέρισμά της μετά από φωτιά στην Πάφο-Διασώθηκε μαζί με τον σκύλο της
Από Συλλούρη αλλά και βουλευτές δεχόταν τηλεφωνήματα ο τότε ΓΔ του ΥΠΕΣ για πολιτογραφήσεις-«Ζητούσαν επισπεύσεις»
Πρόστιμο 33 χιλ. ευρώ σε 48χρονο για αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα-Εντοπίστηκαν από 800 κούτες (pics)
Σάλος με βιβλίο της κυπριακής συμμετοχής στη Μπιενάλε Αρχιτεκτονικής-Αποσύρεται με οδηγίες Κασσιανίδου
Μη παραδοχή απάντησαν στις κατηγορίες Μάριος Δημητριάδης και άλλοι οκτώ για τα χρυσά διαβατήρια
Εγκαύματα υπέστησαν οι ένοικοι της οικίας που κάηκε στη Μαλούντα-Προσπαθούσαν να ετοιμάσουν φαγητό