Καβγάς έξω από δομή ανηλίκων στη Λεμεσό-Έριχναν λεμόνια και αντικείμενα σε γείτονες

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι διωκτικές Αρχές στη Λεμεσό, έπειτα από επεισόδιο που σημειώθηκε έξω από δομή φιλοξενίας ανηλίκων. Ο καυγάς σημειώθηκε ανάμεσα σε ανήλικους και κατοίκους της περιοχής, καθώς οι νεαροί φαίνεται να έριχναν λεμόνια σε γειτόνισσα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 12.30 το μεσημέρι της Τρίτης, σε περιοχή στο Ζακάκι, όπου βρίσκεται δομή φιλοξενίας ανηλίκων, αφού περίοικος εξέφρασε παράπονο προς λειτουργούς των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας, που εργάζονται στη δομή, για οχληρία από θόρυβο που προκαλούσαν οι ανήλικοι, αριθμός ανηλίκων άρχισαν να οχλαγωγούν και να ρίχνουν πέτρες, λεμόνια και άλλα αντικείμενα προς συγκεκριμένη κατοικία.

Κατά το επεισόδιο οχλαγωγίας προκλήθηκε και ζημιά σε αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στην περιοχή.

Επενέβησαν περίοικοι, οι οποίοι μετέβησαν στη δομή, όπου σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής υπό εξέταση στοιχεία, ακολούθησε συμπλοκή τους με αριθμό ανηλίκων.

Στην περιοχή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις. Τα μέλη της Αστυνομίας κάλεσαν στο σημείο ασθενοφόρο.

Τα μέλη της Αστυνομίας βρίσκονται στην περιοχή, όπου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Επιτήδειοι κατάφεραν να εξαπατήσουν 34χρονο και να του αποσπάσουν πάνω από 119 χιλιάδες ευρώ
Από αναθυμιάσεις πιθανόν να έχασε τη ζωή ο 27χρονος στον Ύψωνα-Ήταν μόνος του στην οικία
Φορτωμένοι με πάνω από 17 κιλά κάνναβης έφτασαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας δύο πρόσωπα
Νεκρός ανασύρθηκε 27χρονος μετά από πυρκαγιά σε σπίτι στον Ύψωνα-Σε εξέλιξη οι έρευνες για την τραγωδία
Εγκλωβίστηκε τραυματισμένος σε βράχο στην Αγία Νάπα 24χρονος Βρετανός-Στήθηκε επιχείρηση διάσωσής του
Δεσμεύτηκε περιουσία πέραν των 200 χιλιάδων ευρώ μετά από υπόθεση ναρκωτικών στη Λευκωσία
Εντοπίστηκαν 83 συσκευασίες CBD και THC σε περίπτερο στη Λάρνακα
Ο ένας δεν ενημέρωσε, ο άλλος δεν άκουσε, ο τρίτος δεν είδε και ο τέταρτος δεν ήταν αρμοδιότητά του...
Δεν τους παίρνει να αστοχήσουν στο νομοσχέδιο για τη βία στα γήπεδα-Αμφιβολίες για την εφαρμοστικότητα
Οι διαδικασίες express για Πελετίε και οι πέντε μήνες αναμονής για Μαλέκο-Παρόμοιες υποθέσεις, διαφορετικοί χειρισμοί