Τον σταμάτησαν για έλεγχο και βρήκαν στο όχημα του κλοπιμαία-Χειροπέδες σε 50χρονο

Στην σύλληψη 50χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας και κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, γύρω στις 8μ.μ. χθες Δευτέρα, μέλη του ΟΠΕ Πάφου τα οποία βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία σε περιοχή της Πάφου, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγούσε 50χρονος.

Σε έλεγχο που ακολούθησε, εντός του οχήματος ανευρέθηκαν πέντε καρούλια με καλώδιο χαλκού, καθώς επίσης και ένα μικρό ρολό χαλκού, για τα οποία ο 50χρονος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για την προέλευσή τους, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Επίσης, εντός του αυτοκινήτου, ανευρέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, με αποτέλεσμα να επανασυληφθεί και για το αδίκημα της κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων.

Επίσης, ο 50χρονος αρνήθηκε να δώσει δείγμα εκπνοής για έλεγχο νάρκοτεστ, ενώ διαπιστώθηκε, ότι οδηγούσε το αυτοκίνητό του, χωρίς άδεια οδηγού και χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας.

Το ΤΑΕ Πάφου σε συνεργασία με την Τροχαία Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά της Πάφου-Κατέκαυσε 1,5 τετραγωνικό χιλιομετρό
Περίπου 70 πληγέντες από πυρκαγιές σε προσωρινούς χώρους-To πρωί η επανεκτίμηση της κατάστασης
Όλεθρος από την πυρκαγιά στη Λεμεσό, ένας νεκρός από τις αδηφάγες φλόγες-Επιχείρηση διαφυγής για 36 πρόσωπα από τη Λόφου
«Δεν υπάρχει δρόμος να φύγουμε, είναι κόλαση… Υπάρχουν άτομα ακόμα στα σπίτια τους»
Ορατή από διάφορες περιοχές της Λευκωσίας η ανεξέλεγκτη φωτιά στη Λεμεσό (pics)
Εκκενώθηκε μαθητική κατασκήνωση στη Λόφου-Μεταφέρθηκαν στη Λευκωσία τα παιδιά
Δραματικές εικόνες από την καταστροφική πυρκαγιά-Σαρώνει τα πάντα ο πύρινος όλεθρος
Κραυγή απόγνωσης από τον κοινοτάρχη Αγίου Θεράποντος-«Έξω από το Σούνι-Ζανατζιά η τεράστια πυρκαγιά»
Χωρίς ρεύμα 19 χωριά στη Λεμεσό λόγω της πυρκαγιάς-Κάηκαν 20 πάσσαλοι και τρεις μετασχηματιστές
Έκκληση Προέδρου στους πολίτες να συνεργάζονται με τις Αρχές-«Πρώτιστο μέλη η ανθρώπινη ζωή»