Ομαλά διεξάγεται η τροχαία κίνηση από Λευκωσία προς Τρόοδος-Αποκαταστάθηκε βλάβη σε φώτα τροχαίας

Η λειτουργία των φώτων τροχαίας στις φωτοελεγχόμενες διασταυρώσεις Ακακίου και Περιστερώνας που είχαν τεθεί εκτός λειτουργίας, νωρίτερα την Πέμπτη αποκαταστάθηκε και η τροχαία κίνηση στον δρόμο Λευκωσίας – Τροόδους, διεξάγεται κανονικά, δήλωσε στο ΚΥΠΕ λειτουργός του Γραφείου Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας.

Σε ανακοίνωσή της η Αστυνομία ανέφερε εξάλλου ότι γύρω στις 3.30 το απόγευμα της Τετάρτης, η κυκλοφορία στον δρόμο Λευκωσίας – Τροόδους συνεχίζεται κανονικά.

Νωρίτερα την Πέμπτη η Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία προέτρεπε τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς παρατηρήθηκε πυκνή τροχαία κίνηση στο δρόμο Λευκωσίας – Τροόδους. Τα φώτα τροχαίας στις δύο συμβολές είχαν τεθεί εκτός λειτουργίας, νωρίτερα το μεσημέρι, λόγω βλάβης.

Μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης η ρύθμιση της τροχαίας κίνησης στις δύο διασταυρώσεις γινόταν από μέλη της Αστυνομίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ολονύκτιες εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού
«Θα σε σκοτώσω αν πας στον Εισαγγελέα»-Γυναίκα κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της στον Βόλο για ενδοοικογενειακή βία
Ο Ιανουάριος του 2025 ήταν ο πιο θερμός μήνας που καταγράφτηκε ποτέ στην υφήλιο
ΒΙΝΤΕΟ: Μαγευτικές εικόνες από τα κατάλευκα ορεινά (pics)
Αρχίζει η ανέγερση τουλάχιστον άλλων πέντε πολυκατοικιών για το σχέδιο «κτίΖΩ»
Αιχμές Κυβέρνησης για ΤΑΚΑΤΑ-«Βλέπαμε άλλα κράτη να αρχίζουν τις ανακλήσεις, στην Κύπρο δεν λήφθηκαν μέτρα»
Έκρυβαν καπνικά προϊόντα σε αποθήκη βρεφονηπιακού σταθμού στη Λευκωσία
Τσάκωσαν Ε/κ με 274 χάπια και ζελέ με διεγερτικές ουσίες στο οδόφραγμα
Τουλάχιστον 40 παιδιά νεκρά μέσα σε 3 ημέρες στο Σουδάν
Ο Τραμπ απαγορεύει με διάταγμα τη συμμετοχή τρανς αθλητριών σε γυναικείες διοργανώσεις