Τραγωδία στη Βραζιλία με 22 νεκρούς μετά από σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό

Λεωφορείο το οποίο μετέφερε 48 επιβάτες συγκρούστηκε με φορτηγό και τυλίχθηκε στις φλόγες σήμερα Σάββατο 21/12 στη Βραζιλία, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 22 άνθρωποι.

Το δυστύχημα προκλήθηκε όταν έσκασε το λάστιχο του λεωφορείου με αποτέλεσμα ο οδηγός να χάσει τον έλεγχο, ανακοίνωσε η πυροσβεστική υπηρεσία.

Το λεωφορείο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε πάνω σε ένα φορτηγό φορτωμένο με κεραμίδια σε μεγάλο αυτοκινητόδρομο κοντά στην πόλη Τεοφίλο Οτόνι, στην πολιτεία Μίνας Ζεράις.

Οι πυροσβέστες δήλωσαν ότι διέσωσαν 13 επιβάτες από το κατεστραμμένο λεωφορείο. Τρεις επιβάτες ενός αυτοκινήτου που επίσης συγκρούστηκε και είχε παγιδευτεί κάτω από το φορτηγό επέζησαν του δυστυχήματος.

«Οι πυροσβέστες έχουν ανασύρει 22 πτώματα από το λεωφορείο, και άλλα θύματα δεν έχουν ακόμη απομακρυνθεί», δήλωσε πυροσβέστης. Χρειάστηκε η συνδρομή γερανού για να αποκτήσει πρόσβαση σε ένα άλλο τμήμα του λεωφορείου, όπου βρίσκονται άλλα θύματα.

Πηγή: cnn

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Νέα αεροπορική τραγωδία στις ΗΠΑ-Τέσσερις νεκροί στο Ιλινόις
Δέκα Έλληνες πράκτορες που έγραψαν Ιστορία στην CIA (pics)
Η Πασχαλινή εκεχειρία που δεν έγινε ποτέ-Ρωσία και Ουκρανία αλληλοκατηγορούνται για την παραβίασή της
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή εν ψυχρώ δολοφονία άνδρα σε καφετέρια της Κωνσταντινούπολης
Περικοπές στο Στέιτ Ντιπάρμεντ σχεδιάζει ο Ρούμπιο-Καταργούνται πρεσβείες, απολύονται διπλωμάτες
Βρετανικά μαχητικά αεροσκάφη αναχαίτισαν ρωσικά πολεμικά αεροσκάφη στη Βαλτική
Αεροσκάφος της Boeing επέστρεψε από την Κίνα λόγω των δασμών του Τραμπ
Πελώρια κύματα σκορπούν τον θάνατο στην Αυστραλία-Έξι οι νεκροί σε Βικτόρια και Νέα Νότια Ουαλία
Εν μέσω βομβαρδισμών και επιθέσεων γιορτάζουν οι Παλαιστίνιοι το Πάσχα σε Γάζα και Δυτική Όχθη
«Πέθαναν όπως ζούσαν, πιασμένοι απ’ το χέρι»-Μια σπάνια διπλή ευθανασία που συγκινεί