Δηλητηριάστηκαν 26 άνθρωποι από μονοξέιδιο του άνθρακα στην Ελβετία

Είκοσι έξι άνθρωποι δηλητηριάστηκαν από μονοξείδιο του άνθρακα κατά τη διάρκεια ενός δείπνου μέσα σε μια μεγάλη, θολωτή σκηνή, σε ένα κάμπινγκ, στην κεντρική Ελβετία, έγινε γνωστό από την τοπική αστυνομία.

«Αργά το βράδυ της Σαββάτου, πολλοί άνθρωποι στο Γκίσβιλ δηλητηριάστηκαν από μονοξείδιο του άνθρακα και χρειάστηκε να νοσηλευτούν» ανέφερε η αστυνομία του καντονιού Όμπβαλντ.

Στη σκηνή είχε οργανωθεί μια ιδιωτική γιορτή με τη συμμετοχή 35 καλεσμένων. Γύρω στις 22.30, τοπική ώρα, πολλοί από αυτούς έχασαν τις αισθήσεις τους και άλλοι αισθάνθηκαν δυσφορία. Αμέσως βγήκαν έξω στον καθαρό αέρα. Συνολικά 26 άνθρωποι δηλητηριάστηκαν και οι 17 από αυτούς χρειάστηκε να νοσηλευτούν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, υπήρξε συσσώρευση μονοξειδίου του άνθρακα στη σκηνή. Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση σε συνεργασία με το Ιατροδικαστικό Ινστιτούτο της Ζυρίχης για να εξακριβώσει πώς συνέβη αυτό.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πτώση ελικοπτέρου έξω από την Πάρμα-Tρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους
Πληροφορίες ότι ο γκρίζος λύκος Ντεβλέτ Μπαχτσελί νοσηλεύεται εξαιτίας καρδιολογικού προβλήματος
Ομοσπονδιακό Δικαστήριο μπλοκάρει εφαρμογή διατάγματος Τραμπ για αποστέρηση υπηκοότητας σε νεογέννητα
Τα μαζεύει ο Ρούμπιο-Μιλά για «ανοικοδόμηση» τις Γάζας τώρα-Δεν στέλνουν στρατιώτες οι ΗΠΑ
Διεθνείς αντιδράσεις μετά την πρόταση του Τραμπ για ανάληψη ελέγχου της Γάζας
Ο Τριντό ανακοίνωσε τη διεξαγωγή οικονομικής συνόδου Καναδά-ΗΠΑ την Παρασκευή
Στον δρόμο που χάραξε ο Τραμπ-Ο Μιλέι αποσύρει την Αργεντινή από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας
Ο Τραμπ μιλά για μια «ειρηνευτική συμφωνία» με το Ιράν αλλά χωρίς πυρηνικά
Ο βασιλιάς της Ιορδανίας απορρίπτει οποιαδήποτε απόπειρα προσάρτησης εδαφών και μετακίνησης Παλαιστινίων
Το δόγμα «Περισσότερη Αμερική» και η βούληση Τραμπ για απόκτηση νέων εδαφών