ΒΙΝΤΕΟ: Οι IDF εξαπέλυσαν νέες επιθέσεις στη Βηρυτό με στόχο κέντρα διοίκησης της Χεζμπολάχ

Ο ισραηλινός δήλωσε (IDF) ότι πραγματοποίησε ένα ακόμη κύμα αεροπορικών επιδρομών εναντίον στόχων της Χεζμπολάχ στα νότια προάστια της Βηρυτού το πρωί του Σαββάτου (23/11).

Οι τοποθεσίες που χτυπήθηκαν από τα ισραηλινά μαχητικά περιλάμβαναν αίθουσες διοίκησης της Χεζμπολάχ, σύμφωνα με τον στρατό. Πριν από τα πλήγματα, οι IDF εξέδωσαν προειδοποιήσεις εκκένωσης προς τους πολίτες της περιοχής.

Οι IDF δεν έχουν ακόμη σχολιάσει ένα χτύπημα στο κέντρο της Βηρυτού κατά τη διάρκεια της νύχτας, το οποίο φέρεται να είχε ως στόχο τον κορυφαίο διοικητή της Χεζμπολάχ Μοχάμεντ Χαϊντάρ.

Η ισραηλινή αεροπορική επιδρομή που είχε στο στόχαστρο νωρίς σήμερα το πρωί συνοικία με κατοικίες στην πρωτεύουσα του Λιβάνου Βηρυτό προκάλεσε τον θάνατο 11 ανθρώπων και τον τραυματισμό 63, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας του Λιβάνου.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Θρίλερ για γερά νεύρα οι συνομιλίες στο Ουκρανικό-«Η Ρωσία δεν είναι σοβαρή»
Το «φιάσκο» στην Τουρκία και οι ειρωνικές εκατέρωθεν δηλώσεις-Τα σενάρια για τις συνομιλίες
Στον αέρα οι συζητήσεις στην Τουρκία-«Ο Ζελένσκι δεν θα μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη»
Υποβαθμίζει τις συνομιλίες στην Τουρκία ο Τραμπ-«Δεν θα συμβεί τίποτα μέχρι να συναντηθώ με τον Πούτιν»
Σεισμός 5,2 Ρίχτερ στο Ικόνιο της Τουρκίας-Έγινε αισθητός μέχρι την Άγκυρα
Θρίλερ με τις συνομιλίες για το Ουκρανικό-Από τον «Πρόεδρο κλόουν» στην αντιπροσωπεία «παρωδία»
Το Κίεβο θα αποφασίσει τα βήματα του μετά τη συνάντηση με Ερντογάν
Aναβλήθηκαν για τις επόμενες ώρες οι συνομιλίες Ρωσίας-Ουκρανίας με πρωτοβουλία Ερντογάν
Ξεκινούν οι πρώτες συνομιλίες μεταξύ Ρωσίας-Ουκρανίας μετά από τρία χρόνια-Ποιοι εκπροσωπούν την κάθε πλευρά
Ο Τραμπ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μεταβεί στην Τουρκία αν υπάρξει πρόοδος στις διαπραγματεύσεις