Ποια είναι η νέα εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου-Η νεότερη που αναλαμβάνει ποτέ αυτή τη θέση

Ο Ντόναλντ Τραμπ όρισε την Κάρολαϊν Λέβιτ, μόλις 27 ετών, ως την επόμενη εκπρόσωπο Τύπου του Λευκού Οίκου.

Η Λέβιτ, που διακρίθηκε ως εκπρόσωπος Τύπου της προεκλογικής εκστρατείας και της ομάδας μεταβίβασης εξουσίας του Τραμπ, θα γίνει το νέο πρόσωπο της προεδρίας των ΗΠΑ. «Η Κάρολαϊν είναι έξυπνη, ακλόνητη και έχει αποδειχθεί πολύ αποτελεσματική στην επικοινωνία», δήλωσε ο Τραμπ σε επίσημη ανακοίνωσή του.

levitt-mak1

Η Λέβιτ θα είναι το νεότερο πρόσωπο που αναλαμβάνει τη συγκεκριμένη θέση. Στο παρελθόν, υπηρέτησε ως αναπληρώτρια διευθύντρια επικοινωνίας στον Λευκό Οίκο κατά τη διάρκεια της πρώτης θητείας του Τραμπ (2017-2021) και στη συνέχεια εργάστηκε ως εκπρόσωπος της Ρεπουμπλικανής βουλευτή Ελίζ Στεφάνικ, η οποία έχει επιλεγεί για τη θέση της πρέσβειρας των ΗΠΑ στον ΟΗΕ.

Η Λέβιτ είχε θέσει υποψηφιότητα για τη Βουλή των Αντιπροσώπων το 2022 στο Νιου Χάμσιρ, αλλά ηττήθηκε από τον Δημοκρατικό Κρις Πάπας. Σημειώνεται ότι ο Τραμπ είχε αλλάξει τέσσερις εκπροσώπους Τύπου κατά την πρώτη του θητεία, περιλαμβάνοντας ονόματα όπως ο Σον Σπάισερ και η Κέιλι ΜακΕνάνι.

Νέες τοποθετήσεις στον Λευκό Οίκο
Ο εκλεγμένος πρόεδρος ανακοίνωσε επίσης ότι ο Στίβεν Τσανγκ θα αναλάβει τη θέση του διευθυντή επικοινωνίας του Λευκού Οίκου. Ο Τσανγκ υπηρέτησε ως διευθυντής επικοινωνίας κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ. Παράλληλα, ο Σέρχιο Γκορ ορίστηκε διευθυντής προσωπικού της προεδρίας.

Ο Τραμπ εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στους Τσανγκ και Γκορ, λέγοντας: «Ήταν έμπιστοι σύμβουλοι από την πρώτη μου προεδρική εκστρατεία το 2016 και συνέχισαν να υπερασπίζονται τις αρχές της πολιτικής ‘Πρώτα η Αμερική’.»

Οι συγκεκριμένες τοποθετήσεις σηματοδοτούν την έναρξη της δεύτερης θητείας του Τραμπ με ένα ισχυρό και δοκιμασμένο επιτελείο, το οποίο καλείται να διαχειριστεί τις επικοινωνιακές προκλήσεις της προεδρίας.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Βρέθηκε αποκεφαλισμένη σε βαλίτσα συνοδός πολυτελείας στην Ιταλία-Συνελήφθη 32χρονος Ρουμάνος
Θυελλώδες «διαζύγιο» Μασκ και Τραμπ-Συνδέει τον Αμερικανό Πρόεδρο με τον Επστάιν ο επιχειρηματίας
Αντιδράσεις στη Γερμανία για τον διορισμό συνεργάτη του Σολτς στη θέση του υφυπουργού Άμυνας
Δέσμευση Κιμ πως η Βόρεια Κορέα θα υποστηρίξει άνευ όρων τη Ρωσία στον πόλεμo με την Ουκρανία
Επίθεση της Ρωσίας στο Κίεβο με βαλλιστικούς πυραύλους και drones-Εκρήξεις σε πολλές περιοχές της Ουκρανίας
Νεκρή γυναίκα και τρία παιδιά από πυρκαγιά σε πολυκατοίκα στην Τουρκία-Καρέ καρέ η επιχείρηση διασώσεων
«Χωρίς εμένα θα έχανες τις εκλογές»-Η απάντηση Μασκ στην ατάκα Τραμπ «ο Ίλον με απογοήτευσε»
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή της έκρηξης σε ταχύπλοο στην Τουρκία-Τινάχθηκε στον αέρα
Το... άκομψο σχόλιο του Τραμπ στον Μερτς για την Απόβαση στη Νορμανδία-«Εκείνη η μέρα δεν ήταν ευχάριστη»
Νέα έρευνα εναντίον του Οζγκιούρ Οζέλ