BINTEO: Χαμός σε πτήση προς Παναμά-Επιβάτης προσπάθησε να ανοίξει την έξοδο κινδύνου και ξυλοκοπήθηκε

Χαμός επικράτησε σε πτήση από τη Βραζιλία στον Παναμά όταν ένας από τους επιβάτες προσπάθησε να ανοίξει μια από τις εξόδους κινδύνου ενώ το αεροπλάνο ήταν στον αέρα με αποτέλεσμα να αντιδράσουν και το πλήρωμα και άλλοι επιβάτες.

Όπως φαίνεται, μάλιστα, στο βίντεο που αναρτήθηκε στο Χ, ο άνδρας ξυλοκοπήθηκε και μάτωσε στην προσπάθεια να περιοριστεί.

Σύμφωνα με την περιγραφή του φωτορεπόρτερ Κριστιάνο Καρβάλιο που επέβαινε στην πτήση CM204 των Copa Airlines την περασμένη Τρίτη, όλα ξεκίνησαν περίπου 30 λεπτά πριν την προσγείωση του αεροσκάφους.

Όπως είπε ο Καρβάλιο, ο εν λόγω επιβάτης αρχικά όρμηξε στο πίσω μέρος του αεροπλάνου κρατώντας ένα πλαστικό μαχαίρι με το οποίο προσπάθησε να πάρει όμηρο έναν από τους αεροσυνοδούς. Στη συνέχεια, δε, επιχείρησε να ανοίξει μια από τις εξόδους κινδύνου.

«Μια από τις αεροσυνοδούς άρχισε να ουρλιάζει και μια άλλη προσπάθησε να τον σταματήσει αλλά εκείνος ήταν πολύ δυνατός» δήλωσε ο Καρβάλιο.

Σε εκείνο το σημείο επενέβησαν άλλοι επιβάτες του αεροπλάνου οι οποίοι μετά από καβγά κατάφεραν να σταματήσουν τον εκτός ελέγχου συνεπιβάτη τους.

«Τον χτύπησαν πολύ, σχεδόν έχασε τις αισθήσεις του» περιέγραψε τι συνέβη ο Καρβάλιο.

flight-panam2

Όπως ανακοίνωσε η Copa Airlines μετά την προσγείωση του αεροσκάφους στον Παναμά, «αστυνομικοί μπήκαν στο αεροπλάνο και απομάκρυναν τον επιβάτη τον οποίο προσήγαγαν στις δικαστικές αρχές».

Δειτε Επισης

Επιμένει το ΑΚΕΛ για παύση Χαρτσιώτη από ΠτΔ-«Φαίνεται πως ξοφλά ακόμη προεκλογικά γραμμάτια του ‘23»
Εντάσσονται στην Ειδική Διατίμηση 08 της ΑΗΚ οικογένειες με πέντε και περισσότερα παιδιά
Φως στο παρασκήνιο του Κονκλάβιου για τον νέο Πάπα-Προηγούνταν ο Παρολίν, αλλά έκανε πίσω
Ο Τραμπ ζήτησε εκεχειρία 30 ημερών και ο Πούτιν μίλησε για νίκη στην Ουκρανία με τον Σι Τζινπίνγκ στο πλευρό του
Για αρκετό καιρό βρίσκονταν στην αποθήκη οι κροτίδες που προκάλεσαν φωτιά και εκρήξεις στη Λεμεσό
ΥΠΑΝ: Σε πραγματικότητα μετατρέπεται το όραμα ισότιμης προσχολικής αγωγής
Αποφεύγει να απαντήσει στις επικρίσεις ο Μορφάκης Σολομωνίδης-«Δεν ρίχνω λάδι στη φωτιά»
Aποκαλύψεις για τον βιασμό της 16χρονης από τον 38χρονο στην Πάτρα-Της πρόσφερε ένα φόρεμα ως «δόλωμα»
Παραπέμπονται σε δίκη ενώπιον Κακουργιοδικείου οι τέσσερις ανήλικοι για τα επεισόδια στα Λειβάδια το Μ. Σάββατο
Επενδύει στη συμβολή της ΕΕ ο Πρόεδρος για το Κυπριακό-«Λειτουργεί προς την κατεύθυνση της Τουρκίας»