Οκτώ νεκροί από κατάρρευση οροφής σε σιδηροδρομικό σταθμό της Σερβίας

Οκτώ άνθρωποι ανασύρθηκαν νεκροί μετά την κατάρρευση τμήματος της οροφής στον σιδηροδρομικό σταθμό στην πόλη Νόβι Σαντ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των αρχών, καταβάλλονται προσπάθειες για τη διάσωση άλλων δύο ατόμων που βρίσκονται εγκλωβισμένα κάτω από τα ερείπια και με τα οποία τα σωστικά συνεργεία έχουν επαφή. Δύο άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο σε βαριά κατάσταση, ανέφερε ό υπουργός Εσωτερικών της Σερβίας.

Σήμερα το μεσημέρι κατέρρευσε η προέκταση της οροφής μπροστά από την είσοδο στον σιδηροδρομικό σταθμό στο Νόβι Σαντ. Μετά το συμβάν ο σταθμός εκκενώθηκε. Σερβικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι στον σταθμό του Νόβι Σαντ βρίσκονταν σε εξέλιξη εργασίες ανακαίνισης.

Ο πρωθυπουργός της Σερβίας Μίλος Βούτσεβιτς που βρίσκεται στον σιδηροδρομικό σταθμό δήλωσε ότι πρόκειται για τραγικό γεγονός και ανέφερε ότι θα αποδοθούν ευθύνες στους υπεύθυνους.

Πηγή: ΑΠΕ

Δειτε Επισης

Η Μόσχα λέει πως ανακατέλαβε χωριό από την Ουκρανία στη ρωσική περιφέρεια Κουρσκ
Απαντά το επιτελείο Τραμπ για επιστολή με απειλές στο Χάρβαρντ-«Κατά λάθος στάλθηκε»
«Δεύτε λάβετε φως»-Λαμπρή η τελετή αφής στον Πανάγιο Τάφο στα Ιεροσόλυμα
Άρχισαν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν-Η συνάντηση Αραγτσί με τον Ιταλό ομόλογο του
Τρεις νεκροί από τη συντριβή αεροπλάνου σε ποτάμι στη Νεμπράσκα
Live εικόνα από την Τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα
Bloomberg: Έτοιμος ο Τραμπ να αναγνωρίσει την κατοχή της Κριμαίας από τον Πούτιν
Ερευνητές της Οξφόρδης υπολόγισαν βάσει ανακάλυψης της NASA την «ακριβή ημερομηνία» της Σταύρωσης του Ιησού
Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο COVID προήλθε από εργαστήριο-Κατηγορεί τον Φάουτσι για σκόπιμη συγκάλυψη
Παράλυτο παιδί από την Παλαιστίνη κάηκε ζωντανό μετά από επίθεση του Ισραήλ στη Γάζα