Σοκ στην Ελλάδα-Τρίχρονο παιδάκι δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι μετά από ανταλλαγή πυρών

Επεισόδιο με πυροβολισμούς, που κατέληξαν στον σοβαρό τραυματισμό ενός παιδιού, τριών ετών, στο κεφάλι, έλαβε χώρα το πρωί της Παρασκευής στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλα συνέβησαν όταν για άγνωστο λόγο, οι επιβάτες δύο αυτοκινήτων άρχισαν να μαλώνουν.

Τα πράγματα ξέφυγαν και τότε, κάποιοι εκ εξ αυτών (όλοι Ρομά) έβγαλαν όπλα και άρχισαν να πυροβολούν, με αποτέλεσμα μια σφαίρα να χτυπήσει στο κεφάλι το τρίχρονο παιδί.

Αρχικά, το παιδί μεταφέρθηκε από συγγενείς του στο Κέντρο Υγείας Μαρκοπούλου και από εκεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» με την κατάσταση του να θεωρείται ιδιαίτερα σοβαρή.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Καταγγέλλει με βίντεο το Ισραήλ η Χαμάς-«Η ηγεσία του υπέγραψε την απόφαση να εκτελεστούν οι όμηροι»
Συνάντησε και τον ΥΠΕΞ της Ουγγαρίας ο Κόμπος-Στο επίκεντρο Κυπριακό και εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
Έγινε... Τούρκος ο Τατάρ για το ράπισμα από χώρες της Κεντρικής Ασίας-«Να προσέξουν τις σχέσεις με τους Ε/κ»
Σιγή ιχθύος από Ερντογάν για το καλώδιο-«Η ψυχραιμία μας δεν είναι αδυναμία»
H Έκθεση της Γάνδης για τα Τέμπη που εκθέτει τον ΕΟΔΑΣΑΑΜ-«Τα έλαια σιλικόνης καίγονται»
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά κοντά στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου εντός της νεκρής ζώνης
Πάνω από διακόσια ξενικά είδη στις θάλασσες της Κύπρου-Ξεχωρίζουν λαγοκέφαλος και λεοντόψαρο
Συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ουγγρικής Εθνοσυνέλευσης ο Κόμπος-Συζήτησαν διμερείς σχέσεις
Φοβερό τροχαίο με δύο νεκρούς στην Ελλάδα-Όχημα έκανε όπισθεν, χτυπήθηκε από δεύτερο και από νταλίκα
ΒΙΝΤΕΟ: Επεισόδιο με Μπέο στο Δημαρχείο Βόλου-Συνελήφθη δημοτικός σύμβουλος