Αυτούς ψάχνει η Αστυνομία για την επίθεση σε ντελιβερά στη Λεμεσό (pics)

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες, που μπορούν να βοηθήσουν στην αναγνώριση ή τον εντοπισμό των προσώπων που απεικονίζονται στις σχετικές φωτογραφίες, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση που αφορά τα αδικήματα της 1.Συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, 2. Ληστείας, 3. Κακόβουλης ζημιάς και 4. Του Περί Καταπολέμησης Ορισμένων Μορφών και Εκδηλώσεων Ρατσισμού και Ξενοφοβίας Νόμου, τα οποία διαπράχθηκαν στις 24/10/2024 στον Άγιο Αθανάσιο στη Λεμεσό.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην αναγνώριση ή τον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στον αριθμό τηλεφώνου 25805057 ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

ONE

TWO-1

THREE-N-FOUR

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σύσκεψη για τις επιθέσεις κατά ντελιβεράδων ανακοίνωσε ο Χαρτσιώτης-«Παρουσιάζει έξαρση το θέμα»

Υπενθυμίζεται πως για την υπόθεση είχαν προηγηθεί τρεις συλλήψεις, ενός 28χρονου και ενός 29χρονου, τους οποίους είχε αναγνωρίσει το θύμα και ενός 36χρονου, ο οποίος το πρωί της Κυριακής παρουσιάστηκε ενώπιον του Δικαστηρίου και τέθηκε υπό πενθήμερη κράτηση.

Για την υπόθεση, συνελήφθη και ένας 21χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε μαζί τους, εντός οχήματος, ωστόσο στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, αφού δεν προέκυψε οτιδήποτε εναντίον του.

Σημειώνεται πως η επίθεση εναντίον διανομέα φαγητού, σημειώθηκε γύρω στις 22:20, στην περιοχή Αγίου Αθανασίου. Όπως κατήγγειλε ο παραπονούμενος, ενώ οδηγούσε την μοτοσικλέτα του, τον ακολούθησαν δυο μοτοσικλέτες, στις οποίες επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα.

Σύμφωνα με τον 28χρονο, οι συνεπιβάτες στις δυο μοτοσικλέτες κλότσησαν την μοτοσικλέτα του, ενώ βρισκόταν εν κινήσει, με αποτέλεσμα αυτός να πέσει στο έδαφος, ενώ στη συνέχεια δέχθηκε κτυπήματα με ρόπαλα, με τους δράστες να επιχειρούν να κλέψουν το κινητό του τηλέφωνο, χωρίς να τα καταφέρουν.

Στην προσπάθεια του να διαφύγει, όπως ανέφερε ο 28χρονος, εισήλθε σε περίπτερο, ενώ τον ακολούθησε ένας εκ των δραστών, ο οποίος συνέχισε να τον κτυπά, μέχρι που με την βοήθεια πολίτη κάλεσε την Αστυνομία και ανέφερε το περιστατικό.

Οι τέσσερις άγνωστοι άνδρες τράπηκαν σε φυγή, ενώ στη σκηνή έσπευσαν μέλη του ΤΑΕ και ΟΠΕ Λεμεσού, τα οποία εντόπισαν, δίπλα από το περίπτερο, ένα όχημα στο οποίο επέβαιναν τρία ύποπτα πρόσωπα.

Σημειώνεται πως, λόγω των συχνών επιθέσεων σε βάρος των διανομέων φαγητού, ο υπουργός Δικαιοσύνης έχει συγκαλέσει σύσκεψη, με όλους τους εμπλεκόμενους, με στόχο τη λήψη ουσιαστικών μέτρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τρίτη σύλληψη για επίθεση εναντίον ντελιβερά-Τέθηκε υπό πενθήμερη κράτηση

Δειτε Επισης

Αυτούς ψάχνει η Αστυνομία για την επίθεση σε ντελιβερά στη Λεμεσό (pics)
Σοβαρή πρόκληση-Αξιωματικός του κατοχικού στρατού απείλησε με όπλο γεωργό στη Δένεια
Νεαρός kickboxer από την Αγγλία πέθανε ενώ βρισκόταν σε διακοπές στην Κύπρο-Καταλείπει τετράμηνο βρέφος
Από τον ισοβίτη του τετραπλού φονικού στον ισοβίτη για Ανδρονίκου-Τα deal και η ιδιάζουσα περίπτωση του Γιάσερ
Οι ενστάσεις στην δίκη Αϊκούτ περί δικαιοδοσίας και η υπόθεση οδηγός για την επικείμενη απόφαση
Σύσκεψη για τις επιθέσεις κατά ντελιβεράδων ανακοίνωσε ο Χαρτσιώτης-«Παρουσιάζει έξαρση το θέμα»
Ενεπλάκη σε τροχαίο το όχημα του Γενικού Εισαγγελέα-Τραυματίστηκε ο οδηγός
Δεκαεπτάχρονος οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών-Προσπέρασε παράνομα για να αποφύγει τον έλεγχο
Αυτοί οι δρόμοι επηρεάζονται στη Λευκωσία λόγω των εκδηλώσεων τιμής για την 28η Οκτωβρίου
Καθημερινό φαινόμενο οι κλοπές οχημάτων και πινακίδων-Οι προτιμήσεις των δραστών σε χρώματα και μάρκες