Συνεχίζονται οι έρευνες για τις επιθέσεις σε ντελιβεράδες-Πέντε συλλήψεις σε μία εβδομάδα

Συνεχίζονται οι δράσεις της Αστυνομίας για τα συνεχιζόμενα περιστατικά επιθέσεων κατά ντελιβεράδων στη Λεμεσό, που την τελευταία εβδομάδα έχουν φθάσει τις τρεις και για τις οποίες συνελήφθησαν πέντε πρόσωπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η ΑΔΕ Λεμεσού συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς και στοχευμένες ενέργειες και επιχειρήσεις, την διερεύνηση και εξιχνίαση των πρόσφατων υποθέσεων, Επιθέσεων, Ληστειών και αδικημάτων που αφορούν τον Νόμο περί της καταπολέμησης ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας, εναντίον αλλοδαπών ντελιβεράδων.

«Την τελευταία εβδομάδα, έχουν διαπραχθεί τρεις υποθέσεις και έχουν συλληφθεί για τις υποθέσεις αυτές (5) πέντε συνολικά ύποπτα πρόσωπα ηλικίας από 15 μέχρι 36 χρόνων», αναφέρει η Αστυνομία.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την ανακριτική ομάδα που έχει συσταθεί από την πρώτη στιγμή με την συνδρομή και άλλων Τμημάτων/ Υπηρεσιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τρίτη σύλληψη για επίθεση εναντίον ντελιβερά-Τέθηκε υπό πενθήμερη κράτηση

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί τέθηκε υπό κράτηση για πέντε ημέρες, με απόφαση Δικαστηρίου, ένας 36χρονος ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε επίθεση εναντίον ντελιβερά, που σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και ένας 21χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε μαζί τους, εντός οχήματος, ωστόσο στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, αφού δεν προέκυψε οτιδήποτε εναντίον του.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, η συγκεκριμένη επίθεση εναντίον διανομέα φαγητού, σημειώθηκε γύρω στις 22:20 το βράδυ της Πέμπτης, στην περιοχή Αγίου Αθανασίου. Όπως κατήγγειλε ο παραπονούμενος, ενώ οδηγούσε την μοτοσικλέτα του, τον ακολούθησαν δυο μοτοσικλέτες, στις οποίες επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αναγνώρισε δύο ύποπτους για την επίθεση ο ντελιβεράς-Τέθηκαν υπό κράτηση για έξι μέρες

Σύμφωνα με τον 28χρονο, οι συνεπιβάτες στις δυο μοτοσικλέτες κλότσησαν την μοτοσικλέτα του, ενώ βρισκόταν εν κινήσει, με αποτέλεσμα αυτός να πέσει στο έδαφος, ενώ στη συνέχεια δέχθηκε κτυπήματα με ρόπαλα, με τους δράστες να επιχειρούν να κλέψουν το κινητό του τηλέφωνο, χωρίς να τα καταφέρουν.

Στην προσπάθεια του να διαφύγει, όπως ανέφερε ο 28χρονος, εισήλθε σε περίπτερο, ενώ τον ακολούθησε ένας εκ των δραστών, ο οποίος συνέχισε να τον κτυπά, μέχρι που με την βοήθεια πολίτη κάλεσε την Αστυνομία και ανέφερε το περιστατικό.

Οι τέσσερις άγνωστοι άνδρες τράπηκαν σε φυγή, ενώ στη σκηνή έσπευσαν μέλη του ΤΑΕ και ΟΠΕ Λεμεσού, τα οποία εντόπισαν, δίπλα από το περίπτερο, ένα όχημα στο οποίο επέβαιναν τρία ύποπτα πρόσωπα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Στις 8 Νοεμβρίου αρχίζει η πειθαρχική κατά Λοϊζίδη-Ετοιμάζει υπεράσπιση, θέλει ανοιχτή διαδικασία
Ζητά σύγκλιση του Συμβουλίου Ασφαλείας το Ιράν μετά το κτύπημα του Ισραήλ-Συνέρχεται τη Δευτέρα
Επικρατέστερο σενάριο να δηλητηριάστηκαν από τη θέρμανση οι πελάτες στο ξενοδοχείο-Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης
Μυστήριο με τις σορούς που εντοπίζονται στον Jamaica Bay στη Νέα Υόρκη-Οκτώ μέσα σε μόλις έναν χρόνο
Το μήνυμα της ΥΠΑΝ για την επέτειο του «ΟΧΙ»-«Στόχος η απελευθέρωση και επανένωση της πατρίδας μας»
Μετονομάστηκε ο Δήμος Ανατολικής Πάφου-Με φόντο την ιστορία το νέο του όνομα
ΒΙΝΤΕΟ: Απόπειρα δολοφονίας κατά του Μοράλες-Πυροβόλησαν το αυτοκίνητό του πρώην προέδρου της Βολιβίας
Κλείνουν δρόμοι για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου-Οι συστάσεις της Αστυνομίας στο κοινό
Έκλεισε τον σύντροφό της σε βαλίτσα και τον άφησε να πεθάνει από ασφυξία 47χρονη στις ΗΠΑ
Προσκάλεσε Χριστοδουλίδη στο Λευκό Οίκο ο Μπάιντεν-Συναντώνται την Τετάρτη