Ρουχαλάκι με αίμα και εμετό θα προσκομίσει στις αρχές η 24χρονη στην Αμαλιάδα-«Αποδεικνύει την αλήθεια»

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στη δημοσιότητα στην υπόθεση της Αμαλιάδας, καθώς σύμφωνα με τον συνήγορο της 24χρονης Ειρήνης, Τάσο Ντούγκα, ένα εύρημα που θα προσκομίσουν στις Αρχές τις επόμενες ημέρες θα φέρει τα πάνω κάτω στην υπόθεση, και θα αποδείξει την αθωότητα της Ειρήνης.

«Είναι ένα σημαντικό στοιχείο που θα μας βοηθήσει να αποδείξουμε την αλήθεια σε όλα αυτά που λένε» υποστήριξε ο γνωστός δικηγόρος. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του skai.gr το εύρημα είναι ρουχαλάκι του βρέφους με εμετό και κηλίδες αίματος.

Στον skai.gr μίλησε και η ίδια η Ειρήνη, η οποία όπως δήλωσε αποκλειστικά «είναι ένα στοιχείο που αποδεικνύει την αλήθεια, είναι ένα στοιχείο που αποδεικνύει πολλά πράγματα», ενώ συνεχίζει λέγοντας πως «δεν κρύβομαι από κανέναν, θέλω να μάθω μόνο την αλήθεια».

«Δεν κρύβομαι έτσι κι αλλιώς από πουθενά, εδώ πέρα είμαι... Παλεύω με τους δικηγόρους μέχρι σήμερα να μάθω. (Το νέο εύρημα) θα με βοηθήσει πολύ… Πίστεψέ με» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το χρονικό

Η υπόθεση με τους θανάτους τεσσάρων συνολικά βρεφών, έχει προκαλέσει σοκ στην Αμαλιάδα. Η υπόθεση ήρθε στο φως με αφορμή τον θάνατο και τρίτου βρέφους μόλις 15 μηνών - παιδί της συγκατοίκου της 24χρονης γυναίκας που ήδη είχε χάσει δύο παιδιά, με αποτέλεσμα ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Πατρών να ζητήσει τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης.

Η Ειρήνη έχασε δύο βρέφη, ενώ τον περασμένο Αύγουστο πέθανε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το 15 μηνών μωρό της συγκατοίκου της στην Αμαλιάδα, την ώρα που βρισκόταν υπό την προστασία της 24χρονης.

Επιπλέον, ακόμα μια μητέρα κατήγγειλε πως και το δικό της βρέφος πέθανε στα χέρια της 24χρονης. Σημειώνεται επίσης ότι πριν από 10 χρόνια, σε ηλικία 14 ετών, η Ειρήνη είχε χάσει τη λίγων μηνών αδερφή της κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Σε δηλώσεις της στο skai.gr προ δυο ημερών η 24χρονη Ειρήνη είπε:

«Συνεχίζω και επιθυμώ τη διερεύνηση αναφορικά με την αιτία θανάτου των δύο βρεφών μου. Για το τρίτο παιδί αναμένω και εγώ τα αποτελέσματα από την ιστολογική-τοξικολογική εξέταση. Συνεχίζω να φωνάζω πως δεν έχω καμία εμπλοκή. Θέλω να δικαιωθούν οι ψυχές των παιδιών μου και να διαλυθούν οι σκιές που βαρύνουν εμένα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Συνελήφθη στην Κομοτηνή ο Τούρκος μαφιόζος που πυροβόλησε το κλιμάκιο της ΕΥΠ
Καταδικάστηκε δάσκαλος οδήγησης για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριάς του
Πώς οι Τούρκοι μαφιόζοι έστησαν ενέδρα στους πράκτορες της ΕΥΠ -«Πάτησα γκάζι κι έσκυψα»
Εξαρθρώθηκε συμμορία στην Ελλάδα-Μιλούσαν συνθηματικά, «άνοιγαν» ΑΤΜ με τροχό και έβγαλαν 480.000 ευρώ
Έκλεισαν την Μονή Σινά ως ένδειξη πένθους οι μοναχοί-Επιθυμούν να αποσυρθούν στη σιωπή
Συνταγματικός ο γάμος ομόφυλων ζευγαριών στην Ελλάδα-Επεκτείνεται το δικαίωμα υιοθεσίας
Συζήτησαν το ζήτημα της Μονής Σινά Μητσοτάκης και Σίσι
Έκκληση από το Φανάρι προς την Κυβέρνηση της Αιγύπτου για το καθεστώς της Μονής Σινά
Από ισχαιμία του μυοκαρδίου ο θάνατος του Βασίλη Καλογήρου-Αλλάζουν τα δεδομένα της υπόθεσης
Για προστασία ωκεανών, θαλάσσια ασφάλεια και παράνομη αλιεία συζήτησαν Μητσοτάκης και Καδής