Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΙΚΥΚ οι υποτροφίες για το 2023/24

Ο κατάλογος των προσώπων που εξασφάλισαν υποτροφία για προπτυχιακές, μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές στην Κύπρο και στο εξωτερικό στη βάση ακαδημαϊκών, οικονομικών και κοινωνικών κριτηρίων για το ακαδημαϊκό έτος 2023/24 βρίσκεται αναρτημένος στην ιστοσελίδα www.cyscholarships.gov.cy.

Σε ανακοίνωση του ΔΣ του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου (ΙΚΥΚ) αναφέρεται ότι τυχόν ενστάσεις κατά των αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΚΥΚ επιτρέπονται εντός προθεσμίας τριάντα (30) ημερών, η οποία αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης της δημοσίευσης, σημειώνοντας ότι προς επανεξέταση θα προωθούνται μόνο οι ενστάσεις που θα αφορούν στη μοριοδότηση που έλαβε μία αίτηση και ότι γενικού περιεχομένου ενστάσεις δεν θα γίνονται αποδεκτές.

Επίσης αναφέρεται ότι οι επιστολές ενστάσεων θα πρέπει να απευθύνονται στην Επιτροπή Ενστάσεων και να υποβάλλονται αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο email info@ikyk.mof.gov.cy.

Το ΙΚΥΚ ενημερώνει πως εντός των επόμενων εβδομάδων θα σταλούν μέσω ταχυδρομείου στους/στις δικαιούχους/δικαιούχες επιστολές με λεπτομέρειες σχετικά με την παραχώρηση της υποτροφίας, καθώς και το συμβόλαιο που θα πρέπει να υπογράψουν.

Σε ό,τι αφορά πρόσωπα που δεν κατέστη δυνατή η επιλογή τους για τη χορήγηση κρατικής υποτροφίας το ακαδημαϊκό έτος 2023/24, το ΙΚΥΚ αναφέρει ότι μπορούν, αν πληρούν τις προϋποθέσεις, να υποβάλουν ξανά αίτηση το ακαδημαϊκό έτος 2024/25.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Κλειστός από 1η Νοεμβρίου λόγω Παραμυθούπολης ο Χώρος Στάθμευσης Νταβίλα
Στόχος η μετάβαση σε ένα σύγχρονο ψηφιακό κράτος-Χρειάζεται ενιαία αρχιτεκτονική δεδομένων
Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΙΚΥΚ οι υποτροφίες για το 2023/24
Την υποστελέχωση του Γραφείου της έθιξε ξανά στη Βουλή η Επίτροπος Δικαιωμάτων Παιδιού
Ικανοποίηση Υφυπουργείου Πολιτισμού για νόμο εμπλουτισμού δημοσίων κτηρίων με έργα τέχνης
Ενημερώθηκε από τη ΔΕΑ η Επιτροπή Προσφύγων της Βουλής-Νέος εισηγητής ο Φρανσουά Χαβιέ Μπελαμί
Τρίαντα με σαράντα διαγνώσεις καρκίνου σε παιδία κάθε χρόνο στην Κύπρο
Απαγορεύονται και επίσημα τα κινητά στα σχολεία Μέσης-Οι ποινές που προνοούνται
«Ανακρίθηκε» για το κυκλοφοριακό ο Βαφεάδης-Υπό μελέτη τέσσερις νέοι χώροι Park&Ride
Διεθνής αναγνώριση- Η Μαρίνα Χατζημανώλη επιλέχθηκε ως Ναυτιλιακή Προσωπικότητα της χρονιάς