Παραλίγο να χάσει τη ζωή του ακόμα ένα μωρό στα χέρια της 24χρονης από την Αμαλιάδα

Τέλος δεν έχουν οι αποκαλύψεις για το σκάνδαλο του θανάτου βρεφών στην Αμαλιάδα, στα χέρια της 24χρονης Ειρήνης, ενώ μέχρι στιγμής με την γυναίκα έχουν συσχετιστεί πέντε θάνατοι. Νέα καταγγελία αναφέρει ότι και έκτο μωρό παραλίγο να χάσει τη ζωή του όταν έμεινε για λίγο μόνο του με την νεαρή κοπέλα.

Τη δική της μαρτυρία έδωσε μία παλιά φίλη της 24χρονης μιλώντας στο Star, αναφορικά με κοινή τους γνωστή που παραλίγο να αφήσει την τελευταία του πνοή το βρέφος της, όταν εκείνο βρέθηκε με τη νεαρή Ειρήνη για λίγα λεπτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πυκνώνει το μυστήριο με τα νεκρά βρέφη στην Αμαλιάδα-Τρία από τα πέντε πέθαναν από διάμεση πνευμονίτιδα

Συγκεκριμένα η μητέρα πήγε για λίγα λεπτά στην κουζίνα, αφήνοντας το μωρό με την 24χρονη και ξαφνικά άκουσε την Ειρήνη να φωνάζει πως κάτι έπαθε το παιδί, το οποίο είχε χάσει τις αισθήσεις του. Οι γιατροί στο νοσοκομείο είπαν στη μητέρα πως το παιδί της είχε πάθει συγκοπή, τονίζοντας πως αν ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο θα κληθεί η πρόνοια και θα χάσει την επιμέλειά του.

«Αυτό το περιστατικό ήταν νωρίτερα από τον θάνατο του μωρού της Κατερίνας. Τότε δεν πήγε στο μυαλό της φίλης μας ότι η Ειρήνη έκανε κάτι κακό στο παιδί. Μετά από αυτό το περιστατικό μάλιστα εκείνη έφυγε από το σπίτι και δεν την είδε για αρκετό καιρό», υποστήριξε η γυναίκα.

Η γυναίκα, μάλιστα, αποκάλυψε ένα ακόμα περίεργο συμβάν. Όπως πρόσθεσε η γυναίκα, «βγήκε για λίγα λεπτά να πάρει τσιγάρα στο περίπτερο και άφησε το μωρό με την Ειρήνη. Ξέχασε όμως το κινητό της και γύρισε πίσω. Τότε είδε την Ειρήνη πάνω από το παιδί της, το οποίο ήταν κατακόκκινο και έβηχε. Της είπε “τι κάνεις εκεί πάνω στο παιδί μου” κι εκείνη έφυγε τρέχοντας».

«Ήμασταν τότε μια παρέα μητέρες που φιλοξενούσαμε κατά καιρούς την Ειρήνη και ολονών τα παιδιά κάτι έπαθαν παρουσία της Ειρήνης. Τότε δεν τα είχαμε συνδυάσει γιατί ήταν μεμονωμένα περιστατικά που συνέβαιναν σε μεγάλη χρονική απόσταση το ένα από το άλλο, όμως όλες αυτές οι συμπτώσεις είναι πολύ ύποπτες», κατέληξε.

Πηγή: in.gr

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Απέραντο οπλοστάσιο της Χεζμπολάχ εντοπίστηκε σε τούνελ στα σύνορα με το Ισραήλ
Συνελήφθησαν επτά ύποπτοι για τρομοκρατία στην Ανδριανούπολη-Προσπάθησαν να περάσουν στην Ελλάδα
Τραγωδία στον Καναδά-Εργαζόμενη κάηκε σε φούρνο σε κατάστημα της Walmart
Παραλίγο να χάσει τη ζωή του ακόμα ένα μωρό στα χέρια της 24χρονης από την Αμαλιάδα
Δια βίου καταδίκη για τον δολοφόνο της 16χρονης Χελίν στα κατεχόμενα-Το συγκινητικό μήνυμα της μητέρας της
Τσακώθηκε με την έγκυο αδελφή του και τον σύντροφό της και τους έσπασε στο ξύλο
Απαγορεύονται και επίσημα τα κινητά στα σχολεία Μέσης-Οι ποινές που προνοούνται
«Ανακρίθηκε» για το κυκλοφοριακό ο Βαφεάδης-Υπό μελέτη τέσσερις νέοι χώροι Park&Ride
Όχημα αναποδογυρίστηκε στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου
Παράδοση ανθρωπιστικής βοήθειας από το ΥΠΕΞ Ελλάδας στον Λίβανο